fredag 28. juni 2013

Å skape et hjem.....


Nå har vi snart bodd i vårt nye hus i et halvt år, og tiden har flydd avgårde....tiden går jammen fort når man skaper seg et hjem, et drømmehjem - et hjem som ER oss!

 

 Og vi har det veldig veldig bra her i Spikkestad, ja flyttingen har gått over all forventning vil jeg si. Det er skumle greier å bryte opp og flytte og slå seg ned på et helt nytt sted hvor man ikke kjenner noen og i grunnen aldri har vært før.....men vi har vært veldig veldig heldige. 
Stort og fint hus som var som et blankt lerret jeg kunne gå løs på....:-)
 

 Fantastisk fint nabolag med gode gode naboer og massevis av lekekamerater for de små, ja Emil ser vi jo knapt på ettermiddagene lenger....han er så ivrig med sykling og fotball og leking ute i gata med alle kameratene....det er nesten om en drøm har gått i oppfyllelse.....

Det var mange grunner til at vi flyttet, men en grunn til at vi flyttet akkurat hit var at vi håpte og trodde dette ville være et godt sted for barna våre å vokse opp - og det har jeg enda større tro på nå.
Vi har det godt her - og jeg tror fremtiden blir god her!

  

Nå høres det kanskje ut som alt er rosenrødt og livet kun er en lek, men slik er det altså ikke....og slik er det vel ikke for noen. Jeg er fortsatt hjemme grunnet lang lang tid med en kropp og et hode som ikke spiller på lag og mye slit og strev og vanskeligheter som jeg ikke skal grave dere ned i her, men poenget er at jeg ikke har noe behov for å late som alt er fint og flott og det tror jeg ikke gagner noen - verken dere eller meg.....men et annet viktig poeng er at jeg også har det veldig bra på mange mange måter. Jeg har en fantastisk god mann, to nydelige barn, en fantastisk familie og massevis av gode gode venner - jeg bor i et fabelaktig flott hus hvor jeg får leve ut alle mine drømmer og min kreativitet (igjen snill mann :-)) og slik kunne jeg fortsatt....jeg har det godt  og er så velsignet på så mange mange måter!

 

 Så har jeg håp, håp for fremtiden.
Håp om at kroppen og hodet mitt kan leges, og at jeg kan finne en balanse i livet hvor jeg igjen klarer å leve "normalt"....hva nå enn det er....
Ja for jeg forventer ikke og går ikke å håper på et problemfritt liv, for et slikt liv tror jeg ikke finnes - men jeg håper på et liv hvor mine helseplager ikke tar overhånd og ikke overstyrer hele livet.

 


 Og jeg kjenner at jeg er på rett sted her i vårt nye hjem - et hjem og et sted som gir meg krefter, glede og håp - ja for hjemmet vi har skapt, vårt fargerike univers - det gir meg energi og det gir meg glede, og jeg tror det gir barna mine glede og at det fremmer kreativitet og lek og skaperglede, også  håper jeg det sprer glede til alle som kommer innom.

 
 


 Litt filosofisk i dag, men håper dere klarte å henge med....jeg hadde bare så mye på hjertet og ville så gjerne dele det med dere mine fine fine lesere. 
Konklusjonen er at vi har det godt her i vårt nye hjem som vi holde på å skape, vårt lille fargeunivers, vår pastell-verden, VÅRT hjem! Og jeg har tro på fremtiden - den ligger her foran våre føtter og ALT er mulig!
 

Og vit at dere er så velkommen hjem til oss. Her er det både husrom og hjerterom!

113 kommentarer:

 1. Vilket fantastiskt hem ni har! jag önskar er många lyckliga år tillsammans i ert vackra färggranna hem, och att du får krafter från hemmet och får vara frisk

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk for de fine og gode ord! Jeg gjemmer dem i mitthjerte!!!

   Slett
 2. For et inspirerende hjem -og for noen inspirerende ord. Familien min og jeg står på letten -og det er skummelt. Men å lese om hvordan dere har funnet rytmen, gir meg tro på at vi også kan klare det, og det bidrar til at jeg fylles mer av forhåpninger enn av tvil.

  Jeg følger deg på instagram, så jeg har allerede fått et godt inntrykk av hvordan hjemmet deres har tatt form. Nå legger jeg meg imidlertid til som følger her også. Dette var så flott! :)

  En finfin sommerdag til deg og dine.


  Klem fra Monja

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord, og så koselig at du vil følge meg videre. Det gjør meg glad! Det er stre og litt skumle greier å bryte opp og flytte og slå seg ned på nytt sted, men jeg har tro og håp for fremtiden for de også!

   Slett
  2. For dere også skulle det liksom stå :-)
   Klemmer fra Hilde

   Slett
 3. OLÁ AMIGA,EU AMAR A IDÉIA DA AMARELINHA.BOM SABADO.VALÉRIA.

  SvarSlett
 4. Så flott at du deler! Jeg har også en kropp som ikke vil det jeg vil, og det er ikke så greit alltid. Heier på deg!
  God helg!
  Lina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei kjære deg og takk for at også du deler- så kan vi håpe og tro sammen på fremtiden! Jeg heier sånn på deg!!
   Klemmer fra hilde

   Slett
 5. Masse god bedring Hilde. Gambatte ne!!

  SvarSlett
 6. Hei hei
  For et hus av energi dere har!! Elsker fargene <3
  Håper formen blir bedre etterhvert :)

  God helg til deg og dine.
  Klem fra Christine

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei på deg, og tusen tusen takk for de fine varme ord- jeg blir så glad så glad skal du vite!
   Strålende sommer til deg og dine.
   Klemmer fra hildemiho

   Slett
 7. ELSKER HUSET DERES! Digger fargene, skulle ønske jeg turde det! LOVE IT! :)
  Ønsker deg god bedring og lykke til videre! klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fantastisk trivelig kommentar- tuuuusen tusen takk for de vidunderlige ord! Jeg sparer dem i hjertet mitt! Og når det gjelder å tørre så er det bare å hoppe ut i det.... Så mister man hemningene etterhvert....:-)
   Mange klemmer

   Slett
 8. Dette var virkelig flott. Så lekkert dere har fått det, og så bra at dere trives. Det er ikke noe gøy når kroppen ikke virker helt. Håper det går bedre og bedre med deg. Nå skal jeg se på alle de fine bildene en gang til. Sommerklem og god bedring. D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei kjære Drude, og takk for de hjertevarme ordene - jeg setter så uendelig stor pris på dere lesere og de fine ordene dere legger igjen. Så tusen tusen takk.
   Ønsker deg og dine en strålende sommer! Klem hildemiho

   Slett
 9. Dere har det så fargerikt og fint! Kjempefint hus, ig bra at dere trives i nabolaget :) ønsker deg gode sommerdager og håper at du finner tilbake til der du vil være i livet! klemm!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære fine Mona Kristin! Tusen takk for de varme ord, jeg setter så stor pris på det skal du vite. Vi trives veldig godt her i vårt nye hus og nabolag og er veldig takknemlig for det! Det er bare å stikke innom om dere er i traktene- her er det både husrom og hjerterom.
   Ønsker deg og dine gutter en strålende sommer.
   Mange klemmer fra Hilde

   Slett
 10. Skikkeleg flott heim! Likar stilen din veldig godt:)
  Tapeten i grønt og blått var superfin! Og den kule skrivepulten dåke har der, då.
  Håpar det går seg til helsemessig for deg:)

  Ha ein god sommar!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk kjære Sonja. Jeg blir så glad for alle de fine ordene fra alle dere fin-fine leserne mine. Jeg setter så stor pris på dere altså!
   Strålende sommer til deg og dine også.
   Sommerklemmer fra hildemiho

   Slett
 11. For et fantastisk hjem dere har fått, og for en glede det er når barna og dere trives.
  Kjenner meg veldig igjen i det du skriver, og har også lenge slitt med mye helseutfordinger etter en påført skade. Mye handler om å akseptere og lytte til kroppens signaler, og det er en laaang prosess.
  Håper at du snart blir bedre, god bedring!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk for alle gode ord kjære fine deg- jeg blir helt varm i hjertet av alle oppmuntrende og fine ord her inne. Og det er så absolutt en stor glede å trives så godt på nytt sted- vi er så veldig takknemlig!
   Så lei meg for at også du har måttet slite med mye helseutfordringer, men håper og tror på fremtiden for oss begge! Det er så absolutt en lang og hard prosess, men det er håp og jeg tror vi kan konene ut av det ned mye styrke i bagasjen !
   Mange klemmer

   Slett
 12. Jeg blir glad av deres hjem og dine bilder :)
  Dere har så mange kule tapeter !!!
  En kropp som ikke fungerer er slitsomt..håper du blir bedre snart.
  Ønsker deg en fin sommer :)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk kjære gode deg for de hjertevarme ord som gjør meg så glad! Jeg håper og tror på en fremtid med en kropp og et hode som finner mer ro :-)
   Strålende sommer til deg og di e også!!!!
   Klemmer fra hildemiho

   Slett
 13. Ingen lever et perfekt liv uten problemer av noen slag.
  Men må prøve å gjøre det beste ut av det man har og de man har rundt seg :)

  Håper ting vil gå i riktig retning for deg. Det fortjener du!

  Klem Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så sant så sant kjære Lene! Og tusen takk for at du deler håpet med meg :-)
   Mange sommerklemmer fra meg til deg

   Slett
 14. Fine, fine du. Det er ikke så lett når hode og kropp ikke spiller på lag. Jeg har litt erfaring med det selv... En erfaring som har vært tung og vanskelig, men som også har lært meg mye. Det er noe med det at i motbakke går det oppover. Og ting ordner seg! Det krever både tid og masse egeninnsats, men plutselig er man på et helt annet sted enn der man var. Og jeg er sikkert på at den kreative prosessen du er i hjelper deg. Alle de fine fargene og glade innslagene i interiøret gjør noe med sjelen. Stå på, Hilde! Du er et godt menneske som fortjener det beste. Mange klemmer fra meg.

  PS. Som jeg skrev på IG, jeg håper virkelig vi møtes snart!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjæreste gode Trine! Tusen takk for de varme fine hjertevarme ord. Jeg gjemmer dem alle i mitt hjerte og setter så stor pris på hvert et ord skal du vite! Det er en lang prosess ja, men jeg både tror og kjenner at jeg kommer styrket ut av det til slutt. Jeg er glad du ser ut til å funnet en vei videre og håper jeg også kommer dit en dag.
   Jeg føler jo på mange måter at jeg kjenner deg etter noen år som bloggevenner og insta-venner, men jeg er veldi klar for å møtes sånn på ordentlig en dag. Det hadde vært såå trivelig! Så jeg holder en knapp på høsten!
   Ønsker deg og dine en strålende sommer enn så lenge.
   Klemm Hilde Miho

   Slett
  2. Til høsten! :)

   Ha en fin dag!

   Slett
 15. For et nydelig, hjertegodt, fargerikt og på flere måter vakkert innlegg.. Bildene på bloggen din har jeg vært forelsket i siden første gang jeg ramlet innom her, og jeg har alltid syns det var noe som fengslet med dama bak. Vet liksom ikke helt hva slags ord jeg skal sette sammen for å si noe fint, oppmuntrende, om det personlige du beskriver, men jeg vil gjerne få ønske deg alt godt. Du virker til å ha en svært sunn, tilbakelent holdning, og det tenker jeg er smart. Livet er nå, og det viktigste er de nærmeste. Og å komme seg på cowboyfest i ny og ne.. ;) Varm klem til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære, kjære gode deg. Hvordan skal jeg få takket deg for alle de fine og hjertevarme ordene?! Jeg må rett og slett bare si tusen tusen takk for de vidunderlige ord og for all hjertevarmen. Jeg setter uendelig stor pris på det og gjemmer det i mitt hjerte!
   Livet er ikke bare bare må jeg innrømme, men jeg samtidig så feststemningen mye å være takknemlig for! Livet er nå! Og en cowboyfest i ny og ne høres både sunt og fornuftig ut synes jeg....:-)
   Strålende sommer til deg!!!!
   Klemmmmmmer

   Slett
 16. Godt innlegg! Godt med tanke på fine fargerike bilder, men aller mest ærligheten<3 Ingen er vi helt uten problemer eller "grå" dager, men det er jo ofte de gode øyeblikkene som deles på bloggen og IG -og slik må det gjerne være, for jeg tror ingen vinner på å grave seg ned i problemene sine, men likevel er det greit å få en påminnelse om at ingen kun har problemfrie dager. Takk for at du deler! Du gir meg mye inspirasjon med bilder fra ditt glade, fargerike hjem på IG!!
  Klem fra _hedda_

  SvarSlett
 17. Du har rett og slett et fantastisk hjem!
  Et hjem som utstråler varme, hjerterom og kreativitet. Akkurat slik du beskriver!
  Det er ikke vanskelig å la seg berøre og beundre av det nydelige hjemmet dere har skapt.
  jeg har sagt det før, og sier det igjen: det er få blogger som inspirerer meg like mye som din gjør.
  Håper du fortsetter og dele din hverdag med oss:-)

  Stor klem fra Anne/ mine fiine

  SvarSlett
 18. Så fint og ærlig du skriver Hilde. Vi både håper og ber om at hverdagene dine må bli bedre. Godt at du ser alt det fine du tross alt har. Flott mann og flotte barn og et flott og fargerikt hjem. Veldig koselig å besøke dere for noen uker siden. Vi kommer gjerne igjen og håper dere tar turen til oss også. Stor klem fra meg. Gla i deg :-)

  SvarSlett
 19. Fantastisk hjem med nydelige farger - ble glad av å titte innom her - så det skal jeg gjøre oftere :-)

  SvarSlett
 20. <3<3<3<3<3<3
  Det er så flott at du har kapasitet til å se alt som er bra rundt deg.
  Det er jammen meg ikke lett når man sliter med det ene eller det andre.
  ...og tenk for et fantastisk hjem du har skapt. Tenkt for en utrolig kreativ ressurs du er og har. Tenkt hvor mye du gir til de rundt deg bare ved å være deg. Ønsker deg alt godt med sakte gode skritt fremover! Ta den tiden DU trenger. Kose dere sammen i det nydelige sommerhuset!

  Go, go klæm fra Siw

  SvarSlett
 21. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlett
 22. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  SvarSlett
 23. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlett
 24. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlett
 25. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlett
 26. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlett
 27. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlett
 28. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlett
 29. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlett
 30. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlett
 31. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlett
 32. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlett
 33. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

  SvarSlett
 34. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

  SvarSlett
 35. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...