lørdag 16. februar 2013

Lugnt i Sverige


Vi tok oss en liten pause fra nyhuset og alle prosjektene og all malingen og all tapetseringen som venter på oss der og tok oss heller en liten langhelg i svenskehuset, og selvom det er gøy med nytt hus så var det jammen godt med en liten pause også.....og bare ta livet med ro i Sverige....og jakte på fine loppis og bruktfunn til nyhuset....
Og noen halvferdige prosjekter har vi da også fått fullført her i svenskehuset, blant annet har denne fine tallerkenhyllen endelig kommet opp på tapetveggen på kjøkkenet. Ting tar av og til litt tid, men nå er den oppe - og det ble såå fint!


 
 
 


Familietid er fint:

 

 


 Og sist, men ikke minst så har vi nå svenskehuset fullt av lopper og bruktfunn som skal få flytte inn i nyhuset i Spikkestad. vi får nok ikke alt med oss i bilen i morra, men mannen skal nok snart få ta seg en svensketur med en stooor bil og hente alle godsakene. her et lite utvalg:
Så skal dere snart få se mere av nyhuset også. det blir så fint så fint, og det er så gøy å leve ut drømmer og planer og ideer man har hatt i hodet over lang tid...å skape et hjem som er akkurat slik man vil ha det - et hjem som er OSS!

fredag 1. februar 2013

Vi har flyttet!

Ja nå er vi i hus, i vårt nye hjem i fine fine Spikkestad. Det har vært lite fotografering og lite blogging, men jeg tenkte jeg skulle dele med dere noen mobilbilder fra instagram slik at dere får et lite innblikk i vårt nye hjem og hvordan vi har det her.
Jeg har en skikkelig god følelse for vårt nye hjem og tror virkelig at vi kommer til å få det godt her. Det er mange drømmer og mange planer og mye maling og mye tapetsering og mye annet som gjenstår, men vi har da ikke dårlig tid....og enn så lenge så ser det i alle fall slik ut:
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...