onsdag 28. november 2012

bursdagsfest uten bursdagsbarn


 I dag skulle vi feire bursdagen til oddbjørn, og både kaken og de to små var klare for feiring...men så fant plutselig bursdagsgutten ut at han ville jobbe overtid i kveld...så hva gjorde vi da?!
Jo da hadde vi bursdagsfest uten bursdagsbarnet, og det funktet det også...hi hi


Vi tente lys og sang bursdagssang og blåste ut lys og spiste kake...
og alle var enige om at det hadde vært en fin bursdagsfeiring....

Nå venter jeg bare på at bursdagsgutten skal komme hjem fra jobb, så skal han nok få et stykke eller to eller tre han også... så fortsetter vi festen i morra...

tirsdag 27. november 2012

en terasse, en peis og en bursdagsgutt


 Det har skjedd saker og ting - ja ganske så mye i grunnen. 
Vi er akkurat kommet hjem fra en langhelg i svenskehuset og der hadde jammen snekkerne nå blitt ferdig med den nye innglassede terassen vår - og det blir så bra så bra. 
Det var en innglasset terasse der da vi kjøpte huset, en gammel og skeiv en som vi (oddbjørn) har revet ned - men nå er det andre boller. En stor og fin terasse med vinduer fra gulv til tak som slipper åkeren helt inn i stua, og som ikke minst er i vater!


 Og de små har fått seg et nytt lekerom....ja de storkoste seg der ute i vinterhagen!


 (familiebilde)Så nå gjenstår bare litt maling til våren og møblering. Og jeg ser det allerede for meg. En hjemmelaget benk/sofa i hjørnet med masse puter i - ja et ordentlig god kosekrok, og så et stoooort langbord med massevis av plass til både venner og familie! Men ikke nok med ny terasse, vi har også fått ny peis!
Og det var også spennende for de to småtrollene....

Vi må få opp en såkalt "brannvegg" bak peisen før vi kan begynne å fyre, men vi satser og håper på å få det i orden til vi skal feire jul her med heele familien. Kooooos!


 Og sist, men ikke minst: bursdagsgutten:
Min kjekke, gode, vidunderlige snille og morsomme mann!
31 år har han blitt og er om mulig bare blitt enda bedre med årene. Hvor skal dette ende?
Jeg er heldig! Frokost på senga fikk han,
 og masevis av kos fra de to småtrollene før vi satte oss i bilen og kjørte hjem til Oslo.
 I kveld er han hos noen venner for å hjelpe til med å tapetsere enn vegg. 
Supermann?! jepp!!
 I morra skal han få kake!!

søndag 18. november 2012

pastell drømmen


Nå er det en stund siden vi var i svenskehuset vårt, men så kom jeg plutselig på at jeg tror ikke jeg har vist frem kjøkkenet sånn ordentlig etter at vi la nytt gulv og tapetserte en vegg - so here it comes.


Tapet fra retrovilla (veldig fornøyd) og nytt fint hvitt gulv og stoler i deilige pastellfarger - ja jeg er rett og slett veldig glad i svenskekjøkkenet vårt. 


Jeg liker fargene og jeg liker atmosfæren, det er et godt sted å være!

 


Så nå gleder jeg meg veldig til vi setter kursen mot sverige og feriehuset og pastell-kjøkkenet til helga - det skal bli godt!!


(PS.  hvis noen av dere syns lampen over bordet er litt rart plassert så har dere helt rett.... har bare ikke rukket å flytte den etter at vi snudde bordet..... ting tar tid....)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...