tirsdag 24. april 2012

loppeskatter


Det er en fryd å gå på bruktbutikker og på loppiser når man finner skatter som dette... 
 
..turkist emaljefat, to lekre turkise fat med blomsterkant og super kule tekopper....

En fryd for øyet rett og slett, og det syns lillejenta også.... 


Og loppelykken fortsetter med superfreshe blomstertallerkner...
 
 happy happy happy colours

Og hva med et forkle eller to?! Super-feminine og super lekre...


Og helt på tampen noen retroskatter av noen stoffer:


Loppelykke rett og slett!

mandag 23. april 2012

bursdag bursdag bursdag


 Ja her i huset har det kun gått i bursdag den siste tiden, men det er vel rett og rimelig når godgutten har blitt 4 år. Den lille gutten begynner å bli stor, og han har blitt feiret som man feires bør.


Bloggedamen i meg har sviktet helt i denne tiden.....og ikke har jeg tatt no særlig bilder heller, men hva gjør vel egentlig det når bursdagsgutten er fornøyd.


Han fikk bursdagsfest på bursdagsfest, oppmerksomhet og ballonger, sang og fotballkake og godterier og brus og masse masse gaver...
Hva mer kan man ønske seg når man er 4 år?!
 

 Og jeg ble både nostalgisk og filosofisk av tanken på at lillegutten min har blitt hele 4 år. Babyen min har jo blitt stor...men en vidunderlig stor-liten gutt er det, og jeg er heldig!

torsdag 12. april 2012

en soveromsdrøm

  

Ja en soveromsdrøm har blitt til virklighet i feriehuset vårt i Sverige....


Jeg har ingen før bilder, men tro meg når jeg sier at rommet ikke var særlig vakkert i utgangspunktet....men i påsken gikk vi altså løs på soverommet og malte og fikk av gammel tapet og sparklet og pusset og tapetserte på nytt med en vidunderlig ny tapet fra retrovilla...og jeg er så fornøyd så fornøyd - ja jeg syns tapeten er helt vidunderlig!


 

En lakserosa dør kan dere såvidt skimte på bildet over, og en ferskenfarget pom pom henger i lufta...
Teak-kommoden er fra loppis, og den lakserosa lampen er funnet på en bruktbutikk.... Sengetøyet er bruktfunn jeg gjorde denne påsken,
vidunderlige mønster og vidunderlige farger....Og med en enda mer vidundelig liten gul og søt jente hoppende oppi senga så er drømmen komplett.....

tirsdag 10. april 2012

påskeglimt

 
 Vi er nå tilbake etter deilige dager i svenskehuset, og jeg tok rett og slett helt bloggefri - så nå er det tid for litt oppdatering og noen påskeglimt fra Sverige:
 
Det har vært mye familietid, mye lek, mye påskegodt, mange påskeblomster og mye sol.


Det har også vært en god del maling og tapetsering og oppussing, noe jeg kommer tilbake til. Ja for soverommet vårt har blitt fantastisk vakkert - og jeg gleder meg såå til å vise dere. 


Det har også vært både loppisrunder og bruktbutikkrunder og fin fine skatter fikk bli med meg hjem - og de skal dere selvfølgelig også få se snart. Jeg har rett og slett tatt altfor mange bilder i  påska, og da tar det litt tid før jeg får sett ordentlig gjennom de....hihi


 Og vi har også feiret 1 års dag til min lille vakre niese...


 Påsken har rett og slett vært GOD
og mest av alt var det mye familetid og familiekos - det beste i hele verden!

Men nå kjenner jeg at jeg også gleder meg til å oppdatere meg rundt om i bloggeverdenen og se hva som har skjedd hjemme hos dere andre de siste par ukene. 
Jeg ser jo også at Nib har hatt en fantastisk colour addict utfordring som gikk meg helt hus forbi. Den hadde jo vært helt i blinken for meg og min fargegalskap...men men.. jeg får heller kose meg med alle de lekre fargerike bidragene fra dere andre, og suge til meg all inspirasjon!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...