søndag 18. november 2012

pastell drømmen


Nå er det en stund siden vi var i svenskehuset vårt, men så kom jeg plutselig på at jeg tror ikke jeg har vist frem kjøkkenet sånn ordentlig etter at vi la nytt gulv og tapetserte en vegg - so here it comes.


Tapet fra retrovilla (veldig fornøyd) og nytt fint hvitt gulv og stoler i deilige pastellfarger - ja jeg er rett og slett veldig glad i svenskekjøkkenet vårt. 


Jeg liker fargene og jeg liker atmosfæren, det er et godt sted å være!

 






Så nå gleder jeg meg veldig til vi setter kursen mot sverige og feriehuset og pastell-kjøkkenet til helga - det skal bli godt!!


(PS.  hvis noen av dere syns lampen over bordet er litt rart plassert så har dere helt rett.... har bare ikke rukket å flytte den etter at vi snudde bordet..... ting tar tid....)

25 kommentarer:

  1. Det ser rigtig fint og dejlig lyst ud, det ser bestemt ud som et rart sted at være. Rigtig fint tapet og jeg er vild med det grønne ur, det er så fin.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja det er virkelig et godt sted å være, et sted å lade krefter og nyte livet. Den grønne klokken liker jeg også veldig godt, et bruktfunn det og som så mye annet i dette huset :-)

      Slett
  2. Nej hvor det er fint og især det grønne ur er jeg vild med som kombinationen til det sarte psstelfarvede univers - tak for kigget :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk. ja den grønne klokken er et ordentlig fargekick. nå må jeg bare snart få summet meg til å henge den opp på veggen...

      Slett
  3. Takk for kommentar inne hos meg;) Wow, så vakkert. Nydelige pasteller og for et feriehus, heldige dere;) Vi kjører et lite stykke mot Spikkestad når vi skal på hytta i Røyken om sommeren. Spennende tider i vente for dere, masse lykke til!

    Fin uke til deg!

    -malla-

    SvarSlett
    Svar
    1. tusen takk, og så artig at dere har hytte i røyken. jeg begynner å glede meg skikkelig nå til å flytte dit - spennende tider som ligger foran!

      Slett
  4. Wooooow, wowowowow, det der var en skjønnhet, blir glad bare av å se bilder av det!!

    SvarSlett
  5. En skikkelig pastell-drøm det der :) Hærlig!!
    KLÆM

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja her lever jeg ut pastelldrømmen.....

      Slett
  6. ÅÅ, jeg vil også ha et "svenskehus"... Utrolig flott altså, perfekte pasteller og mønstre og de søteste barna:) Nå har jeg endelig fått lagt til bloggen din i blogglista mi så nå skal jeg ikke gå glipp av et innlegg fremover, hihi Du har en super inspirerende blogg ( og IG da:))
    klem

    SvarSlett
    Svar
    1. Tuuusen takk for de fine ordene! jeg har jo så lenge vært stor fan av din blogg og ditt hjem som inspirerer meg i massevis!!
      Og svenskehus kan jeg så absolutt anbefale. vi storkoser oss her! så er det jo veldig kjekt med to hus å leve ut interiørdrømmer i....

      Slett
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...