fredag 28. september 2012

Rekkehus til salgs


Ja nå er altså rekkehuset vårt kommet ut for salg, og er å finne på finn.no....
..så nå er det bare å løpe å kjøpe!!
 

Og her får dere altså for første gang se huset vårt i sin helhet....men det er jo en ganske strippet versjon av hvordan vi egentlig har hatt det da vi jo har måttet ta bort alt det "personlige" og mye av dill dallet som jeg jo egentlig er så glad i og som jeg egentlig heller ville vist frem på en interiørblogg, men som ikke nødvendig passer seg i en boligannonse....
 
 Fargen på tapetveggen ble ikke helt optimal synes jeg, men den har dere jo sett før...
 Vi har nå i alle fall trivdes veldig godt her på Lindeberg og syns det blir ordentlig trist å flytte herfra.
Men nå håper vi på mange interesserte og salgsrekord....hihi
Så gleder jeg meg til visning og salg er over og jeg kan hente ned igjen ting og tang fra loftet og få det litt mer hjemmekoslig igjen...

13 kommentarer:

 1. Det ser skikkelig fint ut synes jeg. Lekkert rett og slett! Heldige de som får bo der. Forhåpentligvis til en meget høy pris! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk kjære gode deg Trine. Ja vi synes også de er heldige de som skal få bo her, for her har det vært godt å bo. Då håper vi bare på salgsrekord!!! :-)

   Slett
 2. Jeg syns det er så trivelig hos dere :)
  Selv om det er "nedstrippet".
  Til lykke med salget og god helg !!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og takk. Vi syns det er trivelig vi og...:-) og håper noen andre og vil synes det og by så pengene flagrer.. Hi hi

   Slett
 3. Gratulerer med huskjøpet! Det så ut til å være et spennende hus. Og når du er ferdig med det blir det nok enda mer spennende vil jeg tro ;)
  Lykke til med salget :)
  KLÆM

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Guri! Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nyhuset med både maling og tapet og fin fint interiør... Ja det klør litt i fingrene rett og slett...

   Slett
 4. Så morsomt å ha slike pene bilder av heimen man skal selge og vettu, så lekkert!! :) :)

  SvarSlett
 5. Takk og takk. Veldig gøy med slike "proffe" bilder selvom noen av fargene på tapetene ble litt rare syns jeg... Men ellers veldig lyse og pene bilder som vi håper gjør susen i salgsprosessen!!

  SvarSlett
 6. Fantastisk fint hus! Hadde jeg hatt noen millioner til overs, hadde jeg kjøpt det tvert - og nesten ikke endret på en ting, for dette er helt, helt i min smak allerede. Lykke til med salget:)

  SvarSlett
  Svar
  1. takk!!! så trivelig å høre!!! det gjør meg glad!!!!

   Slett
 7. Å, så lekkert!! Jeg fikk instant godfølelse av å se bildene, og er sikker på at boligkjøpere vil føle det samme. Lykke til!!

  Og tusen takk for veldig fine hilsener på bloggen og instagram. Jeg har lest bloggen din en stund og lest om din fødsel og barseltid med datteren din, og fryser på ryggen. Det jeg opplever kan jo absolutt ikke sammenlignes med det du opplevde... Så dette skal gå bra.

  SvarSlett
 8. For et lekkert rekkehus!
  Dette må jo bare gå bra
  Lykke lykke til:)
  Klem

  SvarSlett
 9. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...