lørdag 22. september 2012

Hjelp vi har kjøpt hus!

 
Ja tenk nå har vi faktisk kjøpt oss enebolig! HJELP!!

I Januar flytter vi ut av Oslo og helt til Spikkestad....noe som i grunnen ikke er så veldig langt, men det blir et helt nytt og ukjent sted for mitt vedkommende og det er både skummelt og spennende og gøy og rart, ja det er i det hele tatt mange følelser og tanker. 
 

 Det er et relativt nytt hus som i grunnen er helt strøkent, men det er nå likevel mange ting vi ønsker å gjøre med og i huset for å gi det sjel og karakter og gjøre det til vårt - så nå er det masse tanker og planer og ideer og farger som kretser rundt i hodet mitt...ja det går litt rundt rett og slett...  Av planer og ideer kan jeg jo nevne hybel i kjelleren, bygge ut terassen, legge brostein og/eller platting ute, ny hvit benkeplate på kjøkkenet, fliser på kjøkkenet over benkeplaten, maling av diverse vegger og gelender og trapper og kanskje gulv og ikke minst tapeter.....
ja det er mange planer og drømmer...så får vi ta det litt etter litt som tiden og pengene strekker til...hihi
Og aller først må vi jo ta over huset, men det er heldigvis ikke før i januar....


 ...ja for jeg synes det er kjempe trist å skulle flytte fra her vi bor, for vi stortrives i grunnen rett og slett og er så glad i naboer og nabolag og barnehagen ikke minst - så det blir både trist og tøft å flytte...


Men jeg må si at jeg stoorgleder meg til oppussingen og til å gjøre huset om til vårt - ja jeg tror det blir knakende fint til slutt...og så blir det så gøy å få massevis av plass til gjester!!


Så må jeg bare beklage at det er litt stille på bloggen for tiden, men tiden strekker ikke helt til mellom rydding og vasking og pakking for å gjøre rekkehuset vårt klart til fotografering og visning og salg... men jeg kommer sterkere tilbake snart...

77 kommentarer:

 1. Himmel og hav så flott et hus! Gratulerer så mye med huskjøp :-D Skjønner godt at det er overveldende, og ganske trist å skulle flytte, men kan ikke tro annet enn at dere blir å trives veldig, veldig godt i nyhuset :-) Feiende flott, var det i alle fall! Kjenner at jeg selv nå gleder meg til dere skal flytte, for jeg regner med vi får se mange flotte innlegg om dekorering, møblering, tapetsering, og i det hele tatt ;-)

  Klemmer

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk kjære fine deg. Jeg håper og tror vi vil trives jeg og selvom det blir trist å flytte, og jeg også gleder meg til tapetprosjekter... Ja det klør litt i fingrene rett og slett. Så da skal nok bloggingen. ta deg opp igjen også når kreativiteten får fritt spillerom...:-)

   Slett
 2. Oi og oi!! Huset ser skikkelig flott ut altså! Gratulerer med kjøp, og som enebolig-eiere;)
  Det er nok godt å ha noen måneder på seg til å bli vant med tanken, og så får dere sikkert tenkt godt igjennom hva dere vil gjøre i huset når dere flytter inn.

  Blir spennende å se hvordan det blir når dere flytter inn!

  Ha en fortsatt koselig helg.
  Klem fra Christine

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk for alle gode ord- det varner langt inn i hjerterota. Det er trist å bryte opp, og er veldig glad for at det ennå er noen måneder til ja, men tror fremtiden vår er lys i ny- huset og gleder meg såå til å gjøre det til vårt med farger og tapeter og liv og sjel!

   Slett
 3. Oj, grattis!! Så spennende!!:)
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk kjære deg. Spennende er virkelig ordet!!

   Slett
 4. Gratulera så masse med huskjøp !!
  Nydeleg hus :)

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk! Vi er veldig fornøyd og gleder oss til å gjøre det til vårt!!

   Slett
 5. Gratulerer med huskjøp! Dere skal vel bo der i mange år, så prosjektene trenger jo ikke gjøres alle sammen første halvåret? Fint å bo seg inn litt også før man tar de endelige beslutningene. Ser veldig fint ut, forresten. Lykke til med salget av rekkehuset.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk! Og du har helt rett i at alt så absolutt ikke trenger å gjøres med en gang- vi har da resten av livet på oss.... Hi hi
   Det er bare hjernen min som blir litt overivrig av alle drømmer og håp og planer... :-)

   Slett
 6. Waaauuu et flot hus!! STORT tillykke med huset :-)

  KH Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. ja jeg tror vi kommer til å få det veldig fint der. gleder meg veldig til å gjøre det til vårt og fylle på med farger og mønster og kreativitet og sjel!

   Slett
 7. Igjen - gratulerer så mye med HUS!
  Deilig når kreativiteten bobler!
  Jeg er helt sikker på at dere får det fantastisk fint der!
  Du er jo rå på tapeter!
  Gleder meg til å følge med på planer som blir virkelighet!
  Stor klem

  SvarSlett
  Svar
  1. takk kjæreste carina! ja nå får virkelig kreativitten fritt spillerom, og jeg gleder meg stort til å få opp tapeter og farger i huset - ja det klør litt i fingrene rett og slett....

   Slett
 8. Gratulerer igjen Hilde! Ser utrolig flott og stort ut!:) Gleder meg til å se hvordan det blir etterhvert som dere har satt deres preg på huset. Og skjønner at det er skummelt og. Vi kikker og etter nytt, både innenfor og utenfor Oslo. Er litt skummelt med utenfor kjenner jeg...:)

  SvarSlett
  Svar
  1. takk og takk kjære deg Hanne. veldig stort hus ja, så nå blir det mye plass å boltre seg på med fine tapeter og farger og fin fint interiør. men ja det er litt skummelt å begynne på nytt på et helt nytt sted - det må jeg innrømme. men jeg håper og tror det blir bra.
   Så spennende for dere og da med husjakt - håper dere finner det dere er på utkikk etter, så gleder jeg meg allerede til å se hvordan dere får det der! det er mange fine plasser å bo, både i oslo og utenfor...selvom sistnevnte er litt skumlere....hihi

   Slett
 9. Wow!! Vad kul! Och spännande! Blir spännande att få hänga med på den här resan och se all fin inredning och fix i det nya huset. För det hoppas jag att du tänkt dela med dig av...? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. ja klart jeg skal dele med dere kjære petra!!

   Slett
 10. Så spennende, gleder meg til å se hvordan det blir :-)

  SvarSlett
 11. Gratulerer! Det så kjempefint og når du får lagt din hånd på det blir det nok fantastisk! Gleder meg til å se (for jeg regner med du vil dele litt da...:O)

  Kos deg med planleggingen!

  SvarSlett
  Svar
  1. takk kjære deg! klart jeg skal dele med dere etterhvert som planer og drømmer blir til virkelighet!!

   Slett
 12. Slitan!! (som me seier her på vestlandet) :) Kjempekoseleg hus, likte spesielt godt framsida med store glas og veranda:)
  Vert spennande å sjå korleis du/de personleggjer det:)

  SvarSlett
  Svar
  1. hi hi takk!! jeg har bodd på vestlandet før jeg så kjenner til det uttrykket...men lenge siden jeg har hørt det nå. Og vi er veldig fornøyd med huset, og er veldig glad i alle vinduenen og alt lyset som da sliper inn...

   Slett
 13. Hei,
  Veldig flott hus. Ypperlig utgangspunkt for å gjøre personlige endringer. Likevel vil jeg si - tenk dere godt om før dere maler "håndtaket" på trappen. Vi har gjort det, men selv om vi brukte gulvmaling, så slites det veldig fort - og det blir fort merker etter hender som ikke alltid er helt rene.

  SvarSlett
  Svar
  1. hei og takk takk. veldig perfekt utgangspunkt for å skape en personlig stil- og det liker jeg!! Takk for tips forresten - det mottas med takk, men det spørs om jeg klarer å la være å male rekkverket i trappen da jeg ikke er helt fan av trefargen....hihi men vi får se :-)

   Slett
 14. Så spennende, grattis! Skikkelig fint hus.
  Vi er forhåpentligvis snart i samme båt, for vi har akkurat lagt ut huset vårt for salg, og er på jakt etter noe annet.
  Lykke til med flytting:)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk. veldig spennende ja, og for dere også. masse lykke til i jakten på drømmehuset deres!!! og lykke til med salg. vårt rekkehus ligger ute for salg nå, så vi er velig spent på visningsrunde og salg...

   Slett
 15. GRATULERER med nytt hus! Huskjøp er spennende, grøssefælt og hvinemorsomt og inspirerende og slitsomt og alt på en gang. Og så håper jeg at dere blir like heldige som vi har vært med tilværelsen og nabolaget. Vi synes vi har trukket vinnerlodd og er superfornøyde med livet i enebolig!

  SvarSlett
  Svar
  1. tuuuuuusen takk. ja huskjøp er virkelig både spennende og grøssefælt og hvinemorsomt og inspirerende og slitsomt på en gang, mye følelser rett og slett. men så bra at dere trives der dere har flyttet. så håper jeg og på at vi er like heldig!!! :-)

   Slett
 16. Gratulerer så mye med nytt fint hus! Det ser så strøkent ut! Det blir spennende å følge med på flyttelasset etterhvert :)! De flisene vi har over kjøkkenbenken vår er kjøpt på Flisekompaniet i Tønsberg for snart åtte år siden. Merket på flisene er Bisazza. Fargen er nr 10.89, og størrelsen er 1x1 cm, de kommer på flak som sikkert er 30x30 cm. De har et gråpapirlignende ark festet på forsiden, som vaskes enkelt av når flisene er festet på veggen. Hvis du vil kan jeg sende deg en bit av et flak i posten, vi har noen rester på loftet. Send meg adressen din på mail, så fikser jeg det. Ha en fin dag! Klem fra Anne.

  SvarSlett
  Svar
  1. takk og takk kjære anne. mail er sendt, så nå gleder jeg meg til prøven dukker opp i postkassa!! :-)

   Slett
 17. Oj, gratulerer med hus! :) Blir spennende å innrede da! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. ja det blir veldig veldig spennende. det bobler litt over i hodet mitt av alle ideer og planer og drømmer...

   Slett
 18. Gratulerer igjen! Huset ser fantastisk ut! Her blir det bra!!!! Godt jeg kan følge med på dere her, for jeg kommer til å savne dere...spesielt minstemor og "Jonatan" ;-) Klem fra Vibeke ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk kjæreste vibeke! gjett om vi kommer til å savne deg også, spesielt naomi. så kan ikke du bare være med oss til spikkestad?!? hihi

   Slett
 19. Jo, det hadde vært no' ;-)

  SvarSlett
 20. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlett
 21. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlett
 22. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlett
 23. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlett
 24. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlett
 25. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlett
 26. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

  SvarSlett
 27. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...