søndag 1. juli 2012

en kjærlighetens dag


 Min kjære kjære pappa har giftet seg med sin Marit, og for en gledens og kjærlighetens dag det var - ja jeg tror mamman min smilte ned til oss alle fra himmelen.

Nå har jeg fått en stemor, og barna mine en bestemor - ja vi er virkelig heldige!!



 I vidunderlige omgivelser på Bortistu i Oppdal ga de hverdandre sitt ja, 
og både små og store hadde en strålende dag.





 Morfar og bestemor med barnebarna


 Familiebilde
 (men vi manglet og savnet deg min kjære søster  Solveig og Paul og Gabriel. 
Og vi gleder oss stort til dere snart kommer hjem fra Japan)



 Og til slutt et lite glimt av småtrollene dagen derpå:

36 kommentarer:

  1. Å så herlige bilder Hilde!! Noen bedre stemor kunne du vel ikke fått!:) Gratulerer til brudeparet og resten av familien! Savner din søster jeg og;)God sommer til dere!!

    SvarSlett
  2. Så koselig :)
    De er et flott par !
    Stas at du deler bilder med oss.

    Gratulerer til dere alle :)
    Klem fra Janne

    SvarSlett
  3. Så koselige bilder. Det er fint når man får oppleve kjærligheten på ny. Min svigermor er død, men vi er også så heldige at vi har fått en bonusbestemor. Slike bonusbestemødre er gull verdt!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja bonusbestemødre er så absolutt gull verdt!!!

      Slett
  4. Gratulerer så mye med pappan din! Men.. har du vært på Oppdal uten å si fra til meg?! Kjempefine bilder fra et kjempefint sted :) ser ut som dere hadde det fint :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Kjæreste Mona Kristin! Ja tenk jeg har vært i Oppdal, og det er alt for gale at jeg ikke stakk innom dere- men for å være helt ærlig så var det ikke mye tid da vi kom torsdag kveld, bryllup fredag og ned igjen lørdag- men vet du, neste gang jeg er i traktene kommer jeg så absolutt innom!!!!! Oppdal er et vakkert vakkert sted!

      Slett
  5. Gratulerer så mye med pappan din! Men.. har du vært på Oppdal uten å si fra til meg?! Kjempefine bilder fra et kjempefint sted :) ser ut som dere hadde det fint :)

    SvarSlett
  6. Så koselig! Gratulerer så mye!

    SvarSlett
  7. Å,så fint et brudepar! :) Flott kjole bruden hadde:) Ja, det hadde du og forresten :) Så ut som dere hadde en minnerik dag! Hi-hi:) Ungene var så søte! (...mener jeg kjenner han presten. Det likner iallefall veldig på Tørring? Han er prest i menigheten som sykehjemmet jeg jobber på hører til. Om det er han, hva gjorde han i Oppdal tro?)

    Gratulerer på etterskudd! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. du har helt rett, presten er tørring ja....hihi komisk at du kjente han igjen. og grunnen til at han var i oppdal er at pappa og marit er venner av han. Han har vært misjonær i Japan akkurat som mamman og pappan min var, og marit også... så de er gamle venner. så sånn er den saken...verden er neimen meg ikke stor...hihi

      Slett
  8. Hej!! Vad underbart. Vad fint ni verkar haft det. Kram

    SvarSlett
  9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  10. Så koselig å se fine bilder fra Bortistu. Vi sendte noen tanker til dere på fredag. Gleder oss til å fortsette feiringen i august. Klem fra tante :)

    SvarSlett
  11. Så fine bilder! En kjempefin dag var det - og så kjekt å være sammen med dere:-)

    SvarSlett
  12. Så himla fina och härliga bilder! Och klänningen du har är verkligen hur fin som helst! Jag har ju tidigare bara sett glimtar av den på Instagram. :-)

    SvarSlett
  13. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...