søndag 19. februar 2012

Realitetsblogging?!


I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen bilder fra sofakroken vår.
Jeg har nemlig sett at det har vært en utfordring på gang hvor man skulle vise frem nettopp denne delen, og selvom fristen på utfordringen har gått ut så kan jeg vel vise frem hvordan det ser ut i sofaen vår akkurat nå.


Vi har en stooooor grå sofa fra Living, veldig fornøyd med den må jeg si - og den er fyllt opp med MASSE puter (ja litt for mange vil min mann og sikkert også flere andre si...hihi) og selvfølgelig noen tepper, ja for det må man jo ha. De fleste putene har jeg sydd selv av stoffer funnet på loppis, og i tillegg er det et par puter fra plonka og én fra fjeldborg.


Og jeg skulle gjerne sagt at det alltid ser så ryddig ut hjemme hos oss, og at vi har det slik som det det ser ut på bildene over her hjemme hos oss akkurat nå - men her kommer altså SANNHETEN, også kalt realiteten:


Ja for hjemme hos oss ser det ut som om noe har eksplodert,
og her på bildene ser dere bare en brøkdel av alle lekene som ligger utover stuegulvet.

Og i sofaen sitter en gutt med spysjuka....og derfor har mor( ja altså jeg) prøvd å dekke til sofaen med vatteppe og andre tepper slik at han ikke skal spy i sofaen hvis han ikke treffer bøtta....
for sannheten er nemlig den at det har skjedd før - og nå har vi en ganske så lekker flekk i sofaen vi ikke får bort...og da er det jo flott at vi har en sofa man ikke kan ta av trekket på. Og nei det går ikke an å levere inn puten til rens heller, for den sitter fast.....
..men men.....det er i grunnen ikke så farlig,, og sannheten er at jeg i grunnen liker realiteten og hverdagen (minus spysjuka vel og merke).
Så i dag ble det rett og slett litt realitetsblogging fra meg , og sannheten er vel at de færreste av oss har det så stylet og ryddig hjemme som vi liker å late som vi har det ( i alle fall de av oss med små barn).

Og når vi først er inne på realitetsblogging, så kan jeg jo også innrømme at fastelaven gikk helt i glemmeboka hos oss, og det er i grunnen ikke så sjokkerende, men sier tvert imot en god del om mine evner som husmor....men men, det var kanskje like greit å slippe unna de deilige krembollene nå når spysjuka er kommet i hus....

36 kommentarer:

  1. hehe! Morsomt! Det er vel ingen som har det som i interiørbladene, medmindra man er hjemmeværende uten barn, kanskje??? ;)

    Håper du får ei fin uke.

    :)

    SvarSlett
  2. Akkurat sånn er det hos oss også! Vi rydder hver kveld, og midt på dagen når småttisene ligger til lading, men omlag fem minutter etter at de har våknet ser det ut som om vi har hatt en eksplosjon i stua.. =) Veldig fin sofakrok, og også jeg likte den ekte best (minus spysjuka, stakkar).. Nå skal jeg lese videre på den fine bloggen din =)

    SvarSlett
  3. Hihi, herlig innlegg. God bedring til lillegutt! Omgangssyke er ikke noe moro... Får håpe dere andre slipper unna!

    SvarSlett
  4. Haha...ja akkurat slik er det her hos meg også. Jammen har du det flott, så mange fine og herlige farger til å bli glad av. God bedring:)

    SvarSlett
  5. Reality is the BEST! ALWAYS!
    klem og ønsker om en spyfri uke! :-)

    SvarSlett
  6. Det er så godt å endelig lese et interiørinnlegg der det både ser fint og rotete ut på samme tid!! Befriende!! For de færreste av oss (med eller uten barn) har det jo strøkent til enhver tid! :)
    Jeg ønsker alle sammen i den fine familien din god bedring og ønsker dere det beste :) Og jeg er sikker på at dine evner som husmor er fantastiske, selv om du glemte fastelaven! ;)

    SvarSlett
  7. Hærlige bilder!! Så du er normal og har et rotete hus du også ;)
    God bedring :)
    Klæm

    SvarSlett
  8. Hvor er det dejligt at se "ægte" billeder ;-) Sådan ser der også ud herhjemme.

    Kom forbi min blog harmonerende.blogspot.com

    Klem Pernille

    SvarSlett
  9. det er jo virkelighetens verden vi befinner oss i! god bedring! -monakristin

    SvarSlett
  10. Herlige bilder. :) Jeg har det stort sett aldri ryddig her. *ler* Mer rot enn ryddig her ja! Men er sånn det er. Umulig å ha det ryddig til enhver tid med unger i hus og full jobb. Det må prioriteringer til. Og da kommer rydding litt lengre ned på lista gitt. :)

    Du har mange fine puter i sofaen! :D *jeg og vil haaa* Hehe.

    Klem Lene

    SvarSlett
  11. Så fiiin sofakrok! Masse herlige farger og sofaen så deilig ut! :) Synes det var sjarmerende med litt leker, jeg. Jeg kan love deg det alltid ser sånn ut (og verre til) her også. ;)

    SvarSlett
  12. åååh vilken mysig blogg :) länkar hit ;)

    SvarSlett
  13. Hei kjære du!

    Hehe, så befriende deilig å se bilder med bittelitt rot på;) Synes i grunn ikke det var så ille jeg. Tror på en måte det ser bedre ut med litt rot hos oss som har litt fargerike hjem fra før av, i motsetning til de som har de skingrende hvitt og minimalistisk. En helt fantastisk sofakrok er det i allefall:):) Nydelige farger, nydelige puter og et vatteppe som fanget øynene mine med en gang (har en egen vatteppe-radar, skjønner du;))

    Ha en nydelig uke Hilde!

    SvarSlett
  14. God bedring til Emil og håper dere andre slipper unna spysjuka.

    Det skal jo helst se ut som en lever og koser seg i stua og litt rot er vel bare tegn på det :)

    Klem :)

    SvarSlett
  15. Herlig sofakrok. Så mange fine puter! Vi har langt færre, men Mannen klager over dem likevel her.

    Vi hoppa forresten glatt over de fastelavensbollene.

    SvarSlett
  16. Ja men så där ser det ju ut hemma hos oss med! Ibland värre :-)

    SvarSlett
  17. Tak for dit indlæg, blogland bliver af og for meget glansbillede og fremvisning af lækre ting og familie idyl uden de seje og kedelige ting der følger med livet. Der er jo vidt forskellige mål m bloggene, men nogle af de populære har jo nok mange læsere fordi de sælger drømme ligesom boligblade og damebladene, som begge er gode til at give dårlig samvittighed hvis ikke man har kræfter til at køre det show. Så tak for et sandfærdigt billede af det virkelige liv:-)

    SvarSlett
  18. Så flotte bilder. Stakkars liten gutt med spysyka. Tenker nok de fleste har det litt rotete, selv vi som ikke har små barn lenger. Ha en fin fredagskveld :-)) Hilsen Drude

    SvarSlett
  19. hihi
    fint begge deler! :)

    skjønn stue du har

    SvarSlett
  20. Jeg sier bare fantastisk!
    Godt å se at flere av oss har det sånn! Deilig å se bilder av andre rotete stuer:-)

    Men jeg synes allikevel at sofakroken deres er lekker!!
    Digger fargene!

    SvarSlett
  21. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...