søndag 26. februar 2012

lotusmønsteret er tilbake.....


Ja for nå har altså den danske designvirksomheten; lucie kaas sørget for at det fantastiske lotusmønsteret fra den norske kunstneren Arne Clausen igjen får leve.

Hvem kjenner vel ikke til dette lotusmønsteret som prydet produkter fra norske Cathrineholm og danske Lyngby porcelæn, og nå har altså Lucie kaas i samarbeid med Arne Clausen sin familie designet en helt ny kollektion av skåler i keramikk som bærer dette vidunderlige mønsteret som Arne Clausen designet i begynnelsen av 1960 tallet.

Og jeg må si at jeg syns skålene er VAKRE, og de kommer veldig gjerne inn i mitt hus , ja både den gule og turkise og grønne og i grunnen alle sammen...
Og jeg synes det er kult jeg at lucie kaas viser at Arne Clausen sitt design er like aktuelt den dag i dag, ja tidløst rett og slett.



Så i dag ble det litt design-hyllest fra meg, og det er jo like greit å drømme seg litt bort i vakkert design når hele familien har ligget nede for telling siste uken med spysyken som kom og tok oss.... Vi er heldigvis på vei opp igjen, men måtte det bli leeeeenge til neste gang den grufulle syken tar oss.

25 kommentarer:

  1. Superfina! Den ljusblå och vita är min favorit...

    Ha en go kväll!

    SvarSlett
  2. Dette visste jeg ikke!
    Siden jeg har den orginale turkise ønsker jeg meg en knallgul:) Vitamin!!
    Å..så fine de er<3

    SvarSlett
  3. Ja, dette mønstret fortjener virkelig en hyllest! Disse skålene får gjerne komme i mitt hus også. Tror jeg setter den gule øverst på ønskelista med det samme:-)
    Klem, Elin

    SvarSlett
  4. Fine skåler i de herligste farger!

    Huff, så kjedelig at dere ble syke hele gjengen... Omgangssyke er helt forferdelig! Man blir jo helt satt ut i mange dager etter at man er ferdig med å spy.

    Fortsatt god bedring!!

    SvarSlett
  5. Hmm..
    Vet ikke helt hva jeg skal mene om dette, jeg. Jeg digger såklart mønsteret, men samtidig er det jo ikke bare mønsteret de har kopiert. Grete Prytz Kittelsen designet jo formen på bollene fra Cathrineholm, selv om mønsteret var satt på mot hennes vilje. Og jeg synes kanskje formen på disse nyproduserte bollene var litt vel lik GPK's boller, såvel som fargene.
    Altså, litt ambivalente følelser fra meg på dette produktet, selv om jeg er innehaver av Lotus-mønstrede objekter fra både Cathrineholm og Lyngby...

    SvarSlett
  6. Flotte skåler i herlig fargerik design! Sånne kunne gjerne fått flytte inn hos meg her i Fjøset også :)
    God bedring til dere, og måtte spysjuka utryddes for evig tid!
    Klæm

    SvarSlett
  7. Åh, så fiiine! :) Når kommer de ut for salg da?? Ivrig gitt ;) Hehe. Håpe de kommer for salg snart ihvertfall.

    God bedring til alle sammen! :)

    Klem Lene

    SvarSlett
  8. Ja fine er de, og jeg mener de skal komme ut for salg nå i mars... Regner med det går an å finnyrke av det på hjemmesiden deres, og hvilke forhandlere.

    SvarSlett
  9. Det visste jeg ingentingen
    om.. Så gøy!! :)
    Jeg har lyst på GUL!

    Her må nok jeg følge med skjønner
    jeg.. *smile*

    KLEM

    SvarSlett
  10. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlett
  11. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...