tirsdag 14. februar 2012

hekleånden er tilbake


Ja som dere ser så har jeg altså endelig tatt opp hekletråden igjen. Etter massevis av inspirasjon fra mange fine blogger der ute hvor det hekles det ene mesterstykket etter det andre så fant jeg ut at det var på tide å finne frem hekleprosjektet jeg begynte på for sikkert et par år siden....men som nå har blitt liggende i en skuff like lenge.



Jeg er langt i fra noen hekleguru, og disse oldemorsrutene er det eneste jeg kan hekle - men enn så lenge så holder det for meg. Det skal til slutt bli et teppe, til sofaen eller kanskje til senga - men det er nok enda en god stund til hvis jeg kjenner meg selv rett. Det er i alle fall uansett veldig stas å ha fått hekleånden over seg igjen.

Og enn så lenge så er det bare rosa toner det går i, men det er godt mulig det blir endel ruter i andre farger også etterhvert...det får tiden vise.

HAPPY VALENTINE alle sammen - med eller uten oldemorsruter...

29 kommentarer:

  1. Dejlige farver, men en stort projekt...held og lykke med det :o)

    SvarSlett
  2. Såå fint da!
    Jeg startet også på sofateppe
    for en stund tilbake, men
    endte bare opp med senebetennelse i
    hånda. Så nå ligger det 30 bestemor-
    ruter i en skuff.... sukk... : (

    Håper du har en fiiin tirsdag!

    Maria.

    SvarSlett
  3. Å, så herlig:-) Oldemorsruter er så fine! Du hekler vedlig pent, synes jeg:-) Lykke til med teppeprosjektet! Jeg som er så hekleglad har aldri fullført et teppe. Skammekroken neste...

    Fin kveld til deg:-)

    SvarSlett
  4. Åh! Så lekre! :D Nå begynner det å klø i heklekroken! ...eller hva jeg skal si :D

    Happy valentine!

    SvarSlett
  5. Kjempefine ruter du mekker :) Har prøvd dette jeg også, men det ble litt for mange tråder å feste for meg.... Gleder meg til å se hvilke andre farger du setter sammen :)
    Klæm

    SvarSlett
  6. Sikke fine farver. Det skriger jo nærmest af forår. Super lækkert...
    Det er fedt at falde over indlæg der i farve og form bare får en i godt humør. Tak for det.
    Hilsen Kristina

    SvarSlett
  7. Kjempesøte rosafarger. Slår aldri feil med oldemorsruter, kan jo brukes til så mye forskjellig. Spesielt kjekt hvis man gir opp litt på halvveien for da kan man jo gjøre det om til et nytt og litt mindre prosjekt istedenfor;) Det har jeg iallfall jeg gjort:)

    Ha en finfin onsdagsmorgen!

    SvarSlett
  8. Ser ut som du har en riktigt fin filt på gång där!!

    SvarSlett
  9. Heisan!
    Nydelige farger på oldemor-rutene! Tror jeg forspiste meg på hekling for et par år siden. Jeg sto, lå og gikk og heklet og så ble det slutt, hi,hi.
    Fantastiske loftsfunn du hadde gjort forresten; helt nydelig stoff og DEN lekre tunikaen, og artig kjole.
    Ha en finfin kveld!
    Klem fra Kaspara

    SvarSlett
  10. Hej hej! Superfina mormorsrutor...härliga färger. Ha en go fredag. Kram

    SvarSlett
  11. God fredag kjære Hilde!

    Så bra at du har funnet tilbake til en litt glemt hobby:) Man føler seg alltid så bra når man gjør noe kreativt, kanskje jeg skal følge ditt eksempel å finne frem igjen heklenåla? Jeg, som deg, kan bare disse oldemorrutene, tihi;) Når Mathea skulle komme til verden satt jeg i ukene før og heklet over nitti sånne ruter. Men jeg har aldri fått sydd de sammen:/ Nå fungerer de som ekslusivt fyll i en ugle jeg har sydd, hehe:) Til Anna så laget jeg en gigantisk oldemorlapp som fungerer som vognteppe. Helt genialt, spør du meg. Jeg heklet bare rundt og rundt, til ønsket størrelse. Kan anbefales hvis du er litt utålmodig (som jeg er)

    Ønsker deg en strålende helg!!

    Gode klemmer fra meg

    SvarSlett
  12. Jeg elsker de bestemorlappene! Har lært meg å hekle slike selv, og bestemte meg i sommer for å hekle lapper til et lappeteppe.. Jommen sa jeg smør! Det ble med fem ruter så gadd jeg ikke mer :P hehe.. Utålmodig sjel!
    Har du det fint? <3 Klemmer fra meg :)

    SvarSlett
  13. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...