søndag 1. januar 2012

Godt nyttår fra Sverige

Her kommer det en aldri så liten nyttårshilsen fra Sverige hvor vi har hatt "late" romjulsdager og nyttårsferiring. Etter all julestria forsvant alle mine krefter da vi endelig kom oss til Sverige og vi bare skulle slappe av, så jeg har virkelig ikke gjort noenting....ja jeg orket ikke engang dra innom en av mine favorittbruktbutikker som hadde romjulssalg....men vi har vært sammen med familie, og det er jo tross alt det aller beste som finnes.

Selve nyttårsaften ble feiret i feriehuset til min bror Asle og hans kone Miriam og hennes søsken som kun ligger en liten mil fra vårt feriehus, så det er veldig veldig trivelig. De har et stoooort, gammelt, ærverdig svensk hus som virkelig har sjarm og sjel - så her kommer noen bilder fra nyttårsfeiringen der:


Kong Asle og prins Emil


Feriehuset er som sagt stooort, og det ligger til utleie store deler av året - så om dere ønsker dere en svenskeferie i et ordentlig sjarmerende gammelt svensk hus i de svenske skogene i Värmland hvor det er plass til mange så er det bare å slå til. Det anbefales på det sterkeste!


En sofa for kongelige:



Fantastisk trappeoppgang hvor den råkule ikealampen virkelig kommer til sin rett:



De små var virkelig i feststemning og lydnivået var rimelig høyt til tider. Her er det hopping i himmelsengen, og som dere ser er Naomi i ordentlig god feststemning:


Så håper jeg at dere alle har hatt en god julehøytid, og at dere får et velsignet godt nyttår. Måtte det bli fylt med mye gode stunder, familie- og vennetid,opplevelser, glede og latter.

Og her på bloggen venter det en giveaway rett rundt hjørnet, så det er bare å glede seg....

28 kommentarer:

  1. Så härliga bilder! Man känner den varma stämningen ända hit. :-)

    GOtt Nytt 2012 till dig! //Petra

    SvarSlett
  2. godt nytt år!

    nydelig hjem og så søte pyntede barn:)

    klem

    SvarSlett
  3. for et feriehus! :) nydelig! ønsker deg og dine alt godt for det nye året! og TAKK for koselig hilsen hos meg :) klemm!

    SvarSlett
  4. Godt nytt år!
    Så fint og feststemt hus å feire nyttår i! Og fin fine barn:)

    klem Åsta

    SvarSlett
  5. wooow for et huuus! Fantastisk må jeg si :)
    Ønsker deg og dine fine et riktig godt nytt år!
    klem Carina

    SvarSlett
  6. Godt nytt år til deg og dine! For et fantastisk hus! Hadde ikke hatt noe imot å feriere litt der, nei!!! Trappeoppgangen med den store Ikealampa var jo helt magisk, med skyggene fra lampa på veggen, kjempestilig! Gleder meg til å følge bloggen din videre :-)! Klem fra Anne

    SvarSlett
  7. Så koselige bilder du viser!*smile*
    ...ser ut til at dere har hatt en fin jul...og den søte tulla*smile*

    Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år!

    klemmer fra meg

    SvarSlett
  8. Takk for en vakker tilbakemelding. Jeg er så glad, lengst inni hjerterota mi, at det å være åpen gjorde deg godt. Vi som har møtt motgang må være flinke til å stå sammen. Til og med vi som ikke kjenner hverandre personlig. Jeg vet av erfaring at sorgen er tung å bære. Den er som en tung ryggsekk man aldri kan ta helt av. Men etterhvert blir man sterkere og den blir lettere å bære.
    At du har slitt med angst etter din kjære mors bortgang kan jeg forstå så inderlig godt, og jeg håper at den bedrer seg med tiden. Jeg forstår virkelig hva du mener, og deler dine tanker, dine følelser og din sorg.

    Kjærligheten løser kanskje ikke alt alene, men den gjør hvertfall verden litt enklere å takle. Jeg har lagret bloggen din under mine mest leste i bokmerkeloggen, og titter innom deg ofte :)

    Jeg håper virkelig at det nye året gjør deg og din fine familie godt. Du fortjener alt godt!

    Klem fra Julianne

    SvarSlett
  9. Håper du har hatt en kjempe bra romjul :)

    og for et mindblowing hus, utrolig kult med lysmønsteret på tømmerveggene!

    SvarSlett
  10. Godt nyttår Hilde!!

    For noen fantastiske bilder! Oj, jeg blir inspirert! Har hatt lyst på Maskros-lampen fra Ikea lenge, og fikk ikke mindre lhyst på den nå. Tanken er å ha den i trappeoppgangen, akkurat som her. Nydelig!!

    Håper 2012 blir et fantastisk år sammen med barna dine, dine kjære og med massevis av kreativitet!

    Klemmer fra Marthe

    Ps: kunne du sendt meg adressen din, slik at jeg får sendt deg gavn du vant?:):) Marthe.holien.bo at gmail.com

    SvarSlett
  11. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...