tirsdag 25. oktober 2011

ventetid


Jeg har fått meg to lamper som ligger å venter....

......en stor...en liten...
en grønn....en oransj....
en billig....en litt dyrere....

...de ligger å venter på å bli hengt opp og montert i taket, men her i huset har vi rimelig tradisjonell kjønnsrollefordeling når det gjelder elektronikk og belysning og slikt...
så nå venter vi; lampene mine og jeg på at mannen i huset skal få tid og ork og lyst til å hjelpe til med å få de opp......

...så da er det vel bare vente litt til da.....

fredag 21. oktober 2011

Fine kopper og nye følgere


Jeg har lenge tenkt at jeg måtte vise frem disse nydelige koppene jeg kjøpte på epla butikken til babyramen Hanne. Hun selger de fineste ting, og jeg kunne kjøpt alt hun selger jeg, men det hadde kanskje blitt litt voldsomt og litt dyrt. Men da jeg så disse koppene så måtte jeg bare slå til - de måtte bare komme hjem til meg!

Tre ulike kopper som likevel passer så fint sammen, og det at de er fra Japan gjør bare at jeg liker dem enda bedre. Så nå drikker jeg grønn te og drømmer meg tilbake til gode barndomsminner fra Japan.

Og så ser jeg også at jeg har fått en god del nye følgere på bloggen min, og det er jo alltid trivelig. Jeg mistenker at noen av følgerne har kommet til etter at min blogg ble nevnt på en stor dansk blogg i dag, nemlig bareWunderbar - og det var jo veldig stas!
Veldig fin blogg forresten, anbefales!
Velkommen skal dere være alle nye og gamle følgere, jeg setter såå stor pris på dere.
Og jeg må nok snart feire med en aldri så liten giveaway igjen - må bare tenke ut en bra premie først.

søndag 16. oktober 2011

en tapet-drøm blir til virkelighet...


Jeg har lovet bilder av vår nytapetserte vegg, og her kommer de.
Min tapetdrøm har endelig blitt til virkelighet....

Drømmetapeten fant jeg hos retrovilla, og den har ligget og ventet en god stund før vi fikk den opp på veggen. Jeg tapetserer jo mye ting og tang, men hadde aldri tapetsert en hel vegg selv - så det vegret jeg meg litt for, men jammen fikk vi det til - mannen og jeg. Og vi er ganske så fornøyd med oss selv for å si det mildt, og veldig veldig fornøyd med veggen.

Det er vel liten tvil om at gult er min farge, og jeg fikk rett og slett sjelfred når tapeten kom opp - og kjente at dette var helt riktig. Det føles rett og slett som om denne tapeten representere meg.

Ny gul duk har jeg også fått, voksduk fra stoff og stil..og hvis noen lurer, nei det kan vel ikke bli for mye gult - kan det?! hi hi

Og nå har jeg også fått en ny favoritt -fotograferingsplass.....verdens søteste jente blir jo om mulig enda søtere med verdens fineste tapet som bakgrunn....

God gul kveld til dere som titter innom.
Jeg setter såå stor pris på dere, og de ordene dere legger igjen.

torsdag 13. oktober 2011

En liten krok


I en liten krok i stua i feriehuset vårt har jeg samlet noen av mine favoritter...

....en liten teakkommode, et vidunderlig serveringsbrett/blikkfat( eller hva det nå heter), to vaser som er spraymalt - alt kjøpt på loppis og bruktbutikker, og en hvit lampe fra Ikea.

Her hjemme må jeg vel kunne si at gult er den store gjennomgangsfargen, men i svenskehuset tror jeg nok kanskje turkis er basisfargen....og det er en deilig deilig farge - en farge som både beroliger og som gjør meg glad.

tirsdag 11. oktober 2011

japanske skatter


Min pappa kom nettopp hjem igjen etter å ha vært en tur på besøk hos min søster med familie som bor i Japan, og da var det rene julaften her for både store og små. Masse deilig japansk godteri og snacks og leker til de små, og mange godbiter til meg...blant annet disse vidunderlige japanske tekoppene. Jeg falt pladask!

En nydelig kjole til lillejenta,
og de søteste små stoffbiter med det mest vidunderlige mønster i de deiligste farger:



Ja her må jeg vel klare å få sydd noe vidunderlig til de små når jeg har fått såå fine stoffer. Og ikke nok med det, men også disse to godbitene av noen stoffer:

Heldige meg! Tusen tusen takk pappa og søster! Dere er vidunderlige!

fredag 7. oktober 2011

På tapeten


Her kommer mitt helt i siste liten bidrag i Nib sin oktoberutfordring: På tapeten.
Jeg er jo helt fortapt i tapeter og tapetserer alt som tapetseres kan, og da måtte jeg jo nesten komme med et lite bidrag jeg også.

Bildene er tatt i stua mi, med min nytapetserte vegg som bakgrunn. Tapeten er kjøpt hos retrovilla, og jeg er mildt sagt forelsket. Og ellers er alt annet også tapetsert, både bord og krakker fra ikea, briokomfyren og blikkboksene - alt i mine favorittfarger: gult og rosa.



Farger+ blomster=makes me happy

Og forresten så hadde jeg bursdag i går, så nå har jeg jammen blitt 29 år.
Hurra for meg.
Og gjett om jeg gleder meg til å vise dere hva jeg har fått i gave.....

onsdag 5. oktober 2011

Høst, magiske høst


Vi var en tur i svenskehuset for en liten tid tilbake, og da var vi blant annet på tur i skogen - og der var det virkelig magisk. Det var massevis av sopper i alle varianter, men jeg aner ikke hva som er spiselig og ikke (....jeg vet at fluesoppen er giftig altså....), så jeg styrer unna soppeplukkingen - men nyter synet av den magiske høsten med de deilige fargene og den klare friske luften.

Og når jeg endelig oppdaget hipstamatic kameraet på iphonen min så ble jeg mildt sagt litt hektet....








Og ellers har vi tilbrakt formiddagen i dag på legevakten med minstejenta som var så uheldig å ramle ut av dobbeltsenga vår og pådra seg brudd i kragebeinet. Så sånn går nå dagene her i huset...

mandag 3. oktober 2011

Ønskeliste

Nå nærmer det seg bursdag med stormskritt, så da er det vel lov å komme med en aldri så liten ønskeliste/drømmeliste. Jeg har ingen ambisjoner om å sanke inn alle disse vidunderlighetene (bare så det er sagt), men det er da lov å drømme...er det ikke?!

Og øverst på listen troner en oransje kartell fly lampe til å ha over spisebordet:

Bøker fra Paumes:

(disse er hentet fra www.tamo.no)

Boken "Detaljer hemma" av Annikka Huett og Ulf Huett Nilsson:

(bilde hentet fra adlibris.com)

Mano kopper i all verdens fine farger


Rainbow lang knaggrekke:

(bilde hentet fra www.neonliving.dk)

Fiducia vase:

(bilde hentet fra kamilleshop.no)

Alt mulig melamin produkter fra Rice...kopper, skåler, tallerkner....
ja hva som helst i all verdens farger:



Og ellers ønsker jeg meg også fine fargerike kjøkkenhåndklær og grytekluter...og fine retro stoffer og tapeter,
ja i det hele tatt noe med fine, glade farger!! Så enkel er jeg....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...