mandag 30. mai 2011

Livet¨Livet er det som skjer mens du legger andre planer.....¨
John Lennon
God uke kjære venner.....og lev livet i dag!

fredag 27. mai 2011

kjærlighet


En fin fin gul ramme kjøpt i København
+
litt fint papir fra Rie Elise Larsen
+
noen scrabble bokstaver
=
et lite stykke kjærlighet i reolen i stua

(dere ser vel at barnebøkene er sortert etter farger......hihi...hvor lenge tror dere det varer?!)


onsdag 25. mai 2011

Flowerpower


Jeg tenkte jeg måtte dele litt flower power med dere på en onsdags kveld som denne.
Sola skinner og vinden har endelig roet seg noe (for en liten stund i alle fall)...
Barna sover og det er stille i huset...
og i stua står disse vakre blomstene og gir meg glede og energi....God blomstrende kveld i sola!

mandag 23. mai 2011

Beinbrudd og putekos

Det har vært lite bloggeaktivitet på meg siste uken, blant annet grunnet en stykk syk liten jente etterfulgt av et stykk beinbrudd på storebror....

Et aldri så lite fall på lekeplassen på lørdag ettermiddag endte altså i en kveld på legevakten med en tapper liten 3 åring som fikk konkludert to beinbrudd i høyre arm (heldigvis i god stilling) og gips de neste 4-6 ukene. Og til dere som lurer når dere ser bildet under så er det visst en halvgips, altså ikke gips på undersiden av armen - og derfor bandasje rundt hele greia for å holde gipsen på plass. Det er vel kanskje hakket mer behagelig, men nå blir det jo ingen kule signaturer på gipsen...ja ja..
Men diplom, det fikk han. Og den er kommet opp på skryteveggen på rommet.


Og litt trøtt og sliten er det jo lov å være etter en sen kveld på legevakten...men tro ikke at det varte lenge for en aktiv liten treåring. Nei han lar seg ikke hemme av denne gipsen og har både prøvd seg på sparkesykkelen og vanlig sykkel og husking på lekeplassen og i det hele tatt...og i dag var det altså putekos (eller kanskje putemorro....men jeg hadde ikke nok o-er...hihi):

Det har nemlig sine fordeler at mora har bøttevis av puter, for puter kan man jo bruke til så mye mye mer enn bare å ha de til pynt. Man jo lage putebasseng:


Eller man kan lage puteslott:
(...eller tårn, eller borg eller hva man nå skal kalle det...)


Konklusjonen er i alle fall at pent interiør kan brukes til så mangt, og at man ikke får det gøyere enn man gjør det til selv og at denne tøffe gutten - han lar seg ikke stoppe av en gipset arm!

God god kveld kjære venner!

onsdag 18. mai 2011

litt terasseoppfriskning....

Som jeg skrev i et innlegg lenger ned på siden så har jeg hatt et lite syprosjekt på gang, og navnet på prosjektet var: terasseoppfriskning. Jeg fant ut at de små grå putene som hørte med til sittegruppen var litt for kjedelige, så nå har jeg sydd putetrekk av en liten brøkdel av alle de fine stoffene jeg har begynt å samle meg. Det er ikke akkurat avansert sømarbeid, men jeg klarte da å sy konvoluttåpning og er veldig fornøyd med meg selv og putene.


Jeg syns de ble FINE og at de virkelig gjorde susen for terassen,
min lille oase.
Den blå puten fikk ikke konvoluttåpning fordi jeg rett og slett ikke klarte å bestemme meg for hvilke av de de to fine stoffene som skulle være fremsiden, blå eller oransje?! Egentlig syns jeg den oransje er aller finest, men så syns jeg den blå var finere sammen med de andre putene...så nå er den rett og sett sydd sammen under (glidelås er fortsatt litt for avansert for meg..tror jeg) slik at jeg kan bytte på hvilken side som er frem og bak.

Og i morra satser jeg på at sola kommer tilbake slik at jeg kan slenge meg ned blant de fine putene og nyte mitt favorittsted i huset - terassen.....

tirsdag 17. mai 2011

hipp hipp hurra¨17. mai er vi så glad i....morro vi har fra morgen til kveld.....¨
Hurra for nasjonaldag og hurra for NORGE.

Jeg har ikke pyntet noen verdens ting til 17 mai i huset vårt, så ingen vits i å dele noen interiørbilder i denne anledning. Jeg velger i dag å heller dele bilder av min familie, og de er jo tross alt mye finere enn all verdens interiør. Og når jeg videre er så heldig å ha de to vakreste barna i verden (helt objektivt såklart) så må det jo bare bli bra.....hihi
17. mai handler jo også mye om familie, og dagen har vært fin for både store og små...og i grunnen ganske lite stressende, noe jeg syns var deilig.


Vi har sett på barnetog og viftet med flagget og ropt hurra hurra hurra.

Vi har spist vafler og is og sett på sekkeløp og hoppeslott....

Og vi har grillet med gode venner:
(er det dette som kalles nærbilde?!?)


Værmeldingen var ganske så dårlig for Oslo i dag, og sjekk de mørke skyene som lurte bak huset på bildet over...men tro det eller ei...vi slapp unna regnet i dag, og fikk jammen massevis av sol.
Håper dere alle har hatt en fin 17.mai hvor dere enn har feiret og hva dere enn har gjort.
klem klem

søndag 15. mai 2011

Hagl og hjemmelaget dessert

Etter lange tider med mye fint vær og masse sol kom regnet for fullt til Oslo i går kveld, og det har vel mer eller mindre fortsatt utover dagen i dag...men så på ettermiddagen kom det plutselig en vanvittig hagl-byge, og terassen og bakken ble dekket av de store hvite kulene - og både store og små i huset syns dette var spennende (jeg var i grunnen mest bekymret for blomstene mine jeg da...).De to små syntes ikke bare det var spennende, men også veldig godt...så med litt konditorfarge i ble dette rett og slett dagens dessert (de voksne var ikke så interessert...):

Hvor sunt dette er vet jeg ikke?! Og jeg kan da ikke tro at det smakte så veldig godt, men Emil var nå helt i hundre....og jeg syns i alle fall det ble veldig fint å se på, og så mitt snitt til å ta bilder.... FINE farger, sant?!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...