tirsdag 1. november 2011

På skatteejakt


Vi har igjen hatt en deilig helg i svenskehuset, og da blir det selvfølgelig også noen runder med skattejakt på de lokale bruktbutikkene, og også denne gangen fikk jeg da med meg en del hjem.
På bildet over ser dere noen fine stoffer og noen fine grytekluter, og under her noen lampeskjeletter som skal bli så fine så fine til slutt når jeg blir ferdig med dem. Enn så lenge har jeg bare prøvd å få av det gamle lampeskjermstoffet som var på - og det var mye vanskeligere og en mye større jobb enn jeg så for meg - det satt virkelig godt fast!! Og som dere ser har jeg enda ikke fått av alt.... men bare vent, det blir fint til slutt!

Så fant jeg meg et vatteppe til:
.....et deilig knæsj rosa - oransje vatteppe som virkelig lyser opp i interiøret...

Så får vi se hvor det finner sin plass, om det blir her hjemme i Oslo eller i svenskehuset? På gulvet eller i sofaen? På sengen eller på kökssoffan? Det vil fremtiden vise - men at jeg liker teppet, det er jeg i alle fall sikker på.

Hvis dere ser godt etter på bildet over kan dere også skimte et gul-oransj teppe som henger til lufting ute på terassen. Teppet er veldig fint og jeg kjente ingen lukt når jeg kjøpte det - men på bilturen hjem i går så ble lukten bare sterkere og sterkere - og det lukter ikke godt. Så får vi se om lukten forsvinner eller om jeg må kvitte meg med det - men ett bomkjøp må det vel være lov å gjøre også....

Så må jeg til slutt også fortelle dere at jeg på siste stopp på bruktbutikkrundene gjorde tidenes stoff-kupp. Jeg trodde et øyeblikk jeg hadde kommet til en stoff-himmel så mange skatter det var gjemt der. Jeg har ikke fått tatt bilde av dem enda, men det kommer det kommer....

Men nå gleder jeg meg til å se meg litt rundt i bloggerverdenen etter en ukes tid med bloggepause - og jeg gleder meg til å finne inspirasjon hos alle dere fine folk der ute.
God tirsdagskveld og god uke videre.

27 kommentarer:

  1. Nydelig vatteppe! :) Venter fortsatt på å finne drømme-vatteppet på loppis. Drømmen er å finne et i gult! :)
    Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  2. Hei på deg, snupp!

    Så herlige bilder!
    Det vatteppet var jo nydelig da - man får ikke nok av slike. Skulle ønske jeg hadde maaaange flere i alle regnbuens farger.

    Stilige lampeskjermer! Jeg har også funnet en på loppis og har tvinnet gamle retrostoffer rundt - blir så kult!
    Skal ha min på rommet til minstemor!

    Kos deg i kveld!

    Klem fra Ida
    ;)

    SvarSlett
  3. Kjempefint vatteppe!
    Perfekt til kalde høstkvelder:-)
    Ha en god kveld!

    SvarSlett
  4. Det vatteppet der var jo misunnelsesverdig vakkert ;)
    Skal tro hva det skal bli av de lampeskjermene???
    Ha en fin kveld :) Kjekt å ha deg tilbake :)
    Klæm

    SvarSlett
  5. Så fine funn! Det vatteppet var superfint, deilige farger! Gleder meg til å bilder av stoffangsten og hva du tryller frem av lampeskjermene.

    Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  6. Helt herlig det teppet! Og nå er jeg spent på å se både ferdige lampeskjermer og stoff-funn:-)

    SvarSlett
  7. Grattis till dina härliga fynd! Kul att du fått tag i ett så fint täcke, vi har samma (2 st) som vi fått av min sambos föräldrar, och jag älskar dem! Färgerna är helt underbara... :)

    Hoppas att det går bra med mattan också. Om vädringen inte hjälper så kan du prova att tvätta den med ättika. Det tar bort lukt effektivt. Lycka till!

    SvarSlett
  8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  9. Grattis till dina härliga fynd! Kul att du fått tag i ett så fint täcke, vi har samma (2 st) som vi fått av min sambos föräldrar, och jag älskar dem! Färgerna är helt underbara... :)

    Hoppas att det går bra med mattan också. Om vädringen inte hjälper så kan du prova att tvätta den med ättika. Det tar bort lukt effektivt. Lycka till!

    SvarSlett
  10. Nydelig vatteppe :) En slik herlig fargeklatt liver opp både på hytta og hjemme . Følger spent med på hva du gjør med lampeskjermene , de var veldig kule !

    Klem fra Janne

    SvarSlett
  11. Åhhh vilka fynd. Täcket är underbart! Det finns faktiskt en del täcken till salu... Kram och tack för fina orden!

    SvarSlett
  12. Bagi para penderita wasir yang sudah merasa frustasi karena belum juga menemukan obat wasir yang ampuh menghilangkan keluhan penyakit wasir yang dideritanya, bersyukurlah sebab doa anda sekarang terkabul. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos obat wasir stadium 3 kini telah tersedia, yakni Ambeclear dan Salep Salwa.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...