fredag 6. mai 2011

København

Da var vi hjemme igjen, og det har vi forsåvidt vært et par dager....men her er i alle fall noen bilder og ord om Københavnturen vår.....vår aller første tur alene uten barn, og det var deilig og litt rart. Vi hadde det veldig fint, men det er rart hvordan vi hele tiden hadde de små i bakhodet (så rart er det kanskje ikke...men men) og hele tiden tenkte at det hadde de likt og det hadde vi gjort hvis de var med...osv.... men for all del; det frister til gjentagelse med en kjærestetur uten barna igjen og de to små storkoste seg med tante - så turen var en suksess for alle parter.

København er en deilig by!
Og jeg er helt forelsket i sykkelkulturen deres og de fantastiske syklene.....For det første er jo hele byen lagt til rette med egne sykkelveier, og for det andre har de en så mye mer bedagelig sykkelkultur, og mye mer sjarmerende sykler med fantastisk barneseter og sykkelvogner og ikke minst kurver!
.....så på sykkelfronen skulle jeg så absoltt vært dansk kjenner jeg:
København er jo en shopping himmel, og det kryr av sjarmerende og fantstiske interiørbutikker - og vi var så klart innom en god del av dem - men det er nok mange mange flere enn de vi rakk innom på tre dager....men noen obligatoriske er det jo som blant annet grønnlykke og retrovilla.(disse boksene skulle fått blitt med meg hjem hvis de ikke var så dyre....)
retrovilla var det rene tapethimmelen....og det var i grunnen nesten for mye av det gode, for jeg ble jo helt forvirret og når jeg gikk ut derfra visste jeg ikke lenger hva jeg hadde kjøpt med meg.... det hadde vel kanskje vært lurt å sett seg ut favoritter på internett først...
men for alle tapetelskere som meg er jo dette en MAGISK butikk:


Men min favorittbutikk denn gangen var nok DondeC i vesterbrogade...den kom jeg bare tilfeldigvis over, men jeg ble øyeblikkelig forelsket og husket plutselig at jeg hadde lest om damen som driver den i rom 123. Det er en FARGERIK butikk med masse rice-produkter m.m, og jeg kunne kjøpt hele butikken hadde jeg hatt penger til det og plass i koffert og hus....hihiEllers var det litt kaldt i Købehhavn....litt kaldere enn vi hadde tenkt når vi bestilte tur i mai, så det ble ikke så mye parkliv ....og den ene dagen endte vi opp med å søke litt ly fra vinden og litt varme inne på rådhuset:

Og der var det jo også toalett, så da slo vi to fluer i en smekk...

(meg på toalettet på rådhuset i mitt nye fine skjørt...)


Dette ble kanskje et noe rotete innlegg, men København anbefales på det sterkeste.
En avslappende tur ble det nok kanskje ikke, for vi har gått og gått og gått....men vi hadde en fin fin tur, og er det ikke det man gjør på byferier?!? Hva jeg endte opp med i kofferten kommer i neste innlegg....det eneste jeg røper her og nå er det danske boligbladet bolig liv.......hihi

God god helg kjære venner!

61 kommentarer:

 1. Så utrolig herlig! Og takk for tips om butikker, jeg vurderer å få med sambo til københavn på langweekend...*smile* Deilig med en liten tur!

  ...ser ut som om der ehar kost dere masse! Kjempe bra!*smile*

  Gog helg til deg og dine!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Her var det mange fine bildet, ser ut som dere hadde en fin tur:) håper iallefall dere fikk slappet litt av, det har dere virkelig fortjent begge to!! Synd ikke været var bedre når dere var der. Takk for lånet av dine to søte små, de er virkelig nydelige begge to!! Klem fra tante Rigmor

  SvarSlett
 3. Ååå, København er en herlig by! Og gøye butikker overalt!! Såg ut som dokke hadde hatt det kjekt! Godt med en liten ferie altså...
  Kjekt du er tilbake og. Gleder meg til å sjå alt du har shoppa!:)
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 4. Nå ble jeg veldig fristet til å dra til køben! Synd vi ikke har råd til noen ferie på en god stund...
  Det ser ut til å ha vært en helt herlig tur, og du må jo virkelig ha vært i himmelen i de butikkene:-) Kjipt at værgudene ikke var i deres favør, men tipper dere koste dere veldig uansett:-)

  God helg til deg og dine!

  SvarSlett
 5. Hei hei.

  Gleder meg til vi skal til Køben. Gøy med tips til butikker, skal skrive dem ned.

  Tror vi også må leie oss noen sykkler når vi er der. Greit å komme seg rundt slik.

  Ha en fantastisk helg.

  SvarSlett
 6. En super drømme tur :) Dette må jo ha vært så koselig :)Søtt skjørtet ditt var !
  Ønsker deg ei fin helg
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 7. Herlige bilder du deler med oss! :)
  Ser ut som dere har hatt en romantisk kjærlighetsferie - ingen ting er vel bedre enn det. Godt dere ha koset dere...

  Har forresten nevnt deg i siste innlegg i bloggen min - angående dymo.. *knis*

  Ha en fin fredagskveld♥

  SvarSlett
 8. Hørtes ut som en fantastisk tur. Er jo ikke så rart en har ungene i baktankene, men jeg kjenner at jeg klarer å la være å tenke bare på de når jeg shopper. God avkobling det....kanskje ikke for lommeboka, men, men.

  Stolene vi har kjøpte jeg på Ikea i fjor. Ser de har de i en anne blåfarge i år, men jeg vet Fermob har noen lignende men de kostet en del tusen pr stol.

  SvarSlett
 9. Ååå, så fint skjørt!!!
  Ååå, så fine folk,
  Ååå, så fin by!

  SvarSlett
 10. Det ser ut til at dere har hatt en herlig tur :) Vi var i Gøteborg en tur før nr to ble født, og da snakket vi om Noah hele tiden.. hehe.. Men det er godt å være to - så det er bra dere har fått nyte det.

  Jeg har faktisk aldri vært i Køben. Men har superlyst. Danskene er jo bare geniale når det kommer til interiør. Og jeg skulle gjerne ha besøkt alle de butikkene du nevner..

  Gleder meg til å se hva du fikk plass til i kofferten din ;)

  God helg!
  klem

  SvarSlett
 11. Herlige bilder, takk for tips om butikker:),
  vi skal en jentegjeng til køben i november, galgleder meg:).

  digger cristiania sykkler:).
  Gleder meg til neste innlegg;)
  Klem

  SvarSlett
 12. BOKSEN MIN!!
  http://www.klabbogdatt.com/2011/04/knallkul-boks-sant-sant.html

  SvarSlett
 13. hvor hyggeligt at du har været på besøg i Kbh :)
  Jeg håber også du har besøgt Husflid ? Og så der jo butik NØ :)
  jeg har stadig tilgode at besøge LIebe og Retrovilla, har kun været der til online shopping, hi hi ;)

  SvarSlett
 14. Masse lekkert å se der :) Nesten slik at man får lyst til å reise en tur ;)
  Ha ei flott helg :)
  Klæm Guri

  SvarSlett
 15. Härligt med Köpenhamns-tur! Du är så fin i den blommiga klänningen, love it!

  DondeC måste jag besöka nästa gång, har helt missat den butiken. Tack för tipset!

  Ha en fortsatt fin helg! Kram

  SvarSlett
 16. Takk for butikktips! Jeg skal nemlig på jentetur til Køben siste helgen i mai. Og når jeg ser bildene dine så gleder jeg meg veldig!

  SvarSlett
 17. Ser ut som en super tur!
  Ser også ut som om jeg burde hatt meg en tur dit snarest!;)
  Kjekt å få litt kjæreste-tid når man er travle småbarnsforeldre!!
  Kos at du deler litt av turen med oss!
  Klem

  SvarSlett
 18. Ser ut som ni haft en hur bra resa som helst!! Härligt! :-)

  SvarSlett
 19. Låter som en härlig resa! Era lyckostar som fått njuta av köpenhamn och alla fina butiker och Boligliv :)kram!

  SvarSlett
 20. Hærlig innlegg fra det som ser ut te å ha vore ein vellykka tur :o)

  Var nok på tide med ein kjærestetur tenke eg ;o)

  Og alle dei flotte butikkene da!
  Elske København og vil tebake nåååå! :o)

  SvarSlett
 21. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlett
 22. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlett
 23. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlett
 24. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlett
 25. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlett
 26. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlett
 27. Bagi para penderita wasir yang sudah merasa frustasi karena belum juga menemukan obat wasir yang ampuh menghilangkan keluhan penyakit wasir yang dideritanya, bersyukurlah sebab doa anda sekarang terkabul. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos obat wasir stadium 3 kini telah tersedia, yakni Ambeclear dan Salep Salwa.

  SvarSlett
 28. Bagi para penderita wasir yang sudah merasa frustasi karena belum juga menemukan obat wasir yang ampuh menghilangkan keluhan penyakit wasir yang dideritanya, bersyukurlah sebab doa anda sekarang terkabul. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos obat wasir stadium 3 kini telah tersedia, yakni Ambeclear dan Salep Salwa.

  SvarSlett
 29. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

  SvarSlett
 30. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...