mandag 9. mai 2011

den store københavn fangsten


Her kommer noen bilder av min store store københavnfangst.....jeg vet ikke om det er noe å skryte av, men å shoppe det kan jeg....og København er et sted man lett kan gå amok med lommeboka. Forrige gang vi var i København endte det opp med at vi måtte kjøpe ny koffert...men fullt så gale var det ikke denne gangen, men rutinert som jeg er reiste jeg bort med halvtom koffert og hjem igjen med en smekkfull en....
deriblant denne fantastiske harembuksen som nå helt klart er min favorittbukse (selv om noen småunger trodde det var russebukse.....hihi) og fin fine sandaler:


En liten tapetfangst fra retrovilla:
(som sagt ble jeg helt forvirret der inne av alle tapetene...og jeg glemte helt å kjøpe den jeg egentlig var på utkikk etter...hihi)


En søt teboks og noen små skåler fra den supersøte japanske butikken TAEKO:


To housedoctor skåler ble med hjem fra grønnlykke:



En babushka koffert og tre gryteunderlag fra søstrene grene.....


Så var det butikken DondeC da....hvor jeg kanskje gikk litt amok...der fikk jeg kjøpt med meg blant annet to puter, en firkantet og en pølsepute:
to blomsterkasser, en rosa og en turkis...nå mangler bare blomster:
en fantastisk lysslynge til barnerommet:


og til slutt noen søte små knotter fra moster olga:

Dette var kun en smakebit av alt som fikk plass i kofferten min, men det får da være grenser for hvor mye jeg kan vise frem av det jeg har kjøpt...jeg blir jo litt skremt selv av å se hvor mye som faktisk ble med hjem fra københavn...hihi men til dere interiørinteresserte der ute så er København absolutt en by som bør besøkes. Men en advarsel: det er lett å bruke masse masse penger der....hihi

38 kommentarer:

  1. Hahaha havde I en trailer med?? Sikke mange fiiiiiine ting! Næste gang skal I altså komme til Århus, så giver jeg kaffe og viser alle vores fine butikker.. her er lidt mindre, men vi har også meget fint! :)

    SvarSlett
  2. Oj oj oj så mycket fina saker!! Skorna va verligen toppen! Och ljusslingan med bollar! Och tapeterna! Och kuddarna! Ja, du fattar... allt va toppen! :-)

    SvarSlett
  3. Åå, så mye fint:) Lysslyngen er fantastisk!

    SvarSlett
  4. wau - en masse smukke ting
    det ser herligt ud

    x

    margit
    Creativetail

    SvarSlett
  5. Å himmel! Merker jeg MÅ til Køben snart :) Så mye morsomt! Jeg digget Moster Olga da jeg var der, men fikk ikke med meg NOEN av disse andre fine butikkene. Digget særlig lysslynga og blomsterkassene! Kos deg med å plassere alt rundt omkring i huset! :)

    SvarSlett
  6. Ohhohho, nå gleder jeg meg enda mer til køben tur. Så utrolig mye fint du har fått kjøpt deg. Elsker tapetene, skal ta tipset ditt og ha med meg bilde av de tapetene jeg ønsker meg mest.

    Klem:)

    SvarSlett
  7. Oh, ja, der ja, tapeten min! Og sååååå mange andre fine også! :D

    SvarSlett
  8. Ajaj, skal si du har hatt hellet med deg. Herlig og glad haremsbukse!! Deilig aa loffe rundt i haremsbukser :)
    Kunne tenkt meg Kobenhavntur, men det maa nok vente en stund.
    FIN kveld til deg :)

    KlemMarit

    SvarSlett
  9. Her var det mye fint! Kul bukse, ja. Og den lyslenka med fargerike baller var bare knallfin! Er den å få kjøpt i Norge tror du? Eller på nett? Hva heter den?

    Ha en fin dag, og kos deg med alle de fine tingene.

    miss moon

    SvarSlett
  10. Fantastisk mye fint! Likte faktisk alt, jeg:-) De knottene var utrolig nydelige. Flott fangst;-)
    Ha en fin uke!

    SvarSlett
  11. Ååå så mye fint:), kanonkule tapeter:).
    Har svart belte i shopping jeg også;), reiser alltid med en ekstra koffert oppi kofferten;), en ekstra til hjemturen, hi hi
    Ha en fin kveld
    Klem

    SvarSlett
  12. Skjønar at du må ha hatt ein stooor koffert, ja:) Den lysslynga var berre fantastisk fin! Og masse anna snacks... du kan virkelig shoppe:)
    Du får ta Husflid neste gong...
    Klem ♥

    SvarSlett
  13. Oj oj, her var det mye fint! Den lysslyngen var utrolig kul! Jeg får håpe jeg får meg en fin fangst hjem fra Aalborg til sommeren, for nå fikk jeg lyst til å shoppe. :)

    SvarSlett
  14. Hei,

    kom akkurat over bloggen din via via :) Flott blogg og lekre kjøp! Skjønner godt at du ble forvirret inne på Retro Villa, har vilt mye fint der :)

    SvarSlett
  15. hvor er der mange fine sager, jeg vil gerne se mere :)

    SvarSlett
  16. Ha ha, til og med blomsterkasser fikk du altså plass til i kofferten, imponerende! Likte spesielt godt den pølseputa.

    SvarSlett
  17. WOW, for noen fantastiske skatter du har fått med deg hjem! Digger sandalene og russebuksa di ;) haha

    SvarSlett
  18. bare så mye fint, ble nesten litt misunnelig her jeg satt.
    Og retro villa har så mange fine tapeter.
    Og København er bare herlig å komme til, masse insirason å hente.

    SvarSlett
  19. Hvordan i alle dager har du klart å få alle disse skattene med hjem?! Jeg regner med du reiste nedover med tom koffert, og tok med deg et dansk pakkesel tilbake;)
    Åååå..jeg vil til Køben..NÅ!!

    SvarSlett
  20. Så mye fint du har handlet!! Lysslyngen var rålekker! Og alt det andre! ;) Tror jeg også må ta meg en tur til København!

    Ønsker deg en fin uke!

    SvarSlett
  21. Så mye fint du har fått kjøpt!!
    Elsker København, og skulle gjerne hatt en tur dit nå. Det er så flott om våren♥
    Ha en fin kveld.
    Klem Vivian

    SvarSlett
  22. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...