mandag 23. mai 2011

Beinbrudd og putekos

Det har vært lite bloggeaktivitet på meg siste uken, blant annet grunnet en stykk syk liten jente etterfulgt av et stykk beinbrudd på storebror....

Et aldri så lite fall på lekeplassen på lørdag ettermiddag endte altså i en kveld på legevakten med en tapper liten 3 åring som fikk konkludert to beinbrudd i høyre arm (heldigvis i god stilling) og gips de neste 4-6 ukene. Og til dere som lurer når dere ser bildet under så er det visst en halvgips, altså ikke gips på undersiden av armen - og derfor bandasje rundt hele greia for å holde gipsen på plass. Det er vel kanskje hakket mer behagelig, men nå blir det jo ingen kule signaturer på gipsen...ja ja..
Men diplom, det fikk han. Og den er kommet opp på skryteveggen på rommet.


Og litt trøtt og sliten er det jo lov å være etter en sen kveld på legevakten...men tro ikke at det varte lenge for en aktiv liten treåring. Nei han lar seg ikke hemme av denne gipsen og har både prøvd seg på sparkesykkelen og vanlig sykkel og husking på lekeplassen og i det hele tatt...og i dag var det altså putekos (eller kanskje putemorro....men jeg hadde ikke nok o-er...hihi):

Det har nemlig sine fordeler at mora har bøttevis av puter, for puter kan man jo bruke til så mye mye mer enn bare å ha de til pynt. Man jo lage putebasseng:


Eller man kan lage puteslott:
(...eller tårn, eller borg eller hva man nå skal kalle det...)


Konklusjonen er i alle fall at pent interiør kan brukes til så mangt, og at man ikke får det gøyere enn man gjør det til selv og at denne tøffe gutten - han lar seg ikke stoppe av en gipset arm!

God god kveld kjære venner!

36 kommentarer:

  1. Åh nej dog! Rigtig god bedring hos jer!

    SvarSlett
  2. Stakkars Emil som endte opp med gips!! Men det ser jo ikke ut til at det hemma han nevneverdig:) han e en skikkelig tøffing!! Stor klem fra tante i Bodø som e veldig glad i Emil og dokker andre:)

    SvarSlett
  3. Härligt med kuddhav och kuddslott!

    Hoppas att barnen mår bättre snart!

    SvarSlett
  4. Exakt så där ser det ut i vårt vardagsrum vid soffan så fort man tittar bort två minuter!! :-)

    Hälsa lillen med den brutna armen att han ska krya på sig. Kram!

    SvarSlett
  5. Peneste puteslottet ever! Og stakkar lille søte 3-åringen med brukket arm! :-O

    SvarSlett
  6. Ja man har ikke mer moro enn man gjør med seg selv ;)
    God bedring :))

    SvarSlett
  7. Ser ikke ut at gipsen hemmer han noe nei! Godt å se at det går bra med Emil gutten:-) Go klem til dåkker alle fra vadsø

    SvarSlett
  8. for en tøff liten søting du har! :) godt å se at han ikke lar seg skremme ;) go kveld til deg og!!

    SvarSlett
  9. Godt å se at han ikke ser veldig hemmet ut av gipsen. Kanskje den tvert imot kan gi ham litt ekstra oppmerksomhet og kos :)
    Stoooor klem fra tante Liv M.

    SvarSlett
  10. Nei, stakkars liten! Så fælt å se ungene ha så vondt...men ser ut til at han er i farta igjen :) Tøff og skjønn liten fyr du har der!

    KlemMarit

    SvarSlett
  11. Uff da, ikke noe gøy. Men Emil er tydeligvis litt av en tøffing! Så hjelper det nok på å ha en kul mamma som skjønner at puter ikke bare er til pynt;-)
    God bedring!!

    SvarSlett
  12. Dakar liten! Barn er tapre..de ser ikke hindringer, kun muligheter:)
    God bedring til skjønningen!
    Klem

    SvarSlett
  13. Huff, så kjedelig! Men det ser jo ut til at han har det supert likevel han da:) Herlig med putemoro:)

    SvarSlett
  14. Stakkars små! Ikke så greit å være liten og syk!:/
    Men det ser ikke ut som om lillegutt har fått varige mèn...;)
    Herlige bilder!
    Klem

    SvarSlett
  15. Uff da, god bedring til 3 åringen. Så jo ut som det var gøy med putekrig da. Hadde en 4 åring med slik arm i fjor vinter, det er utrolig hvor spreke barna er i forhold til bruddskader.
    Ha en fin tirsdag !
    *Cecilie

    SvarSlett
  16. Åh, stakkars og herlig på samme tid! Så vondt det sikkert var, men så typisk treåring å kaste seg ut i livet samme hva som måtte skje! <3 Det ser jo ut til at han kommer seg raskt - og det var jo supert :) Og fine puter, da!

    SvarSlett
  17. Huff da, så kjedelig med brukket arm... Men det ser og høres ut som den lille tøffingen takler det bra. :) Herlige bilder! Putehimmelen... :)

    Ha en fin dag. Håper dere ikke blåser helt bort i dag. :)

    SvarSlett
  18. God bedring!!!!
    Herlige pute bilder ;)

    SvarSlett
  19. Konklusjonen er i alle fall at pent interiør kan brukes til så mangt, og at man ikke får det gøyere enn man gjør det til selv og at denne tøffe gutten - han lar seg ikke stoppe av en gipset arm!
    stitched lawn suits karachi
    stitched lawn suits online

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...