søndag 6. mars 2011

undervurdert farge

Fargen ORANSJE har jeg oppdaget for fullt den siste tiden....og jeg kjenner at det altfor lenge har vært en undervurdert farge for min del. Gult og rosa har lenge vært en favoritt her hos meg, men nå har jammen oransje også sneket seg inn der. Det er jo en skikkelig skikkelig gladfarge!



Malingsspannet med oransje er funnet frem, og første mann ut var mine indonesiske venner....også en bryllupsgave som nå har fått sin forvandling, og jeg likte resultatet. Den har nå fått sin plass ved siden av to grønne bokser fra grønnlykke.
Nå er jeg også i tenkeboksen på hva annet som vil gjøre seg med et strøk oransje-maling, og neste man ut er kanskje den hvite tripp trapp stolen til emil....ikke hundre prosent sikker ennå, men jeg heller den veien.


Ellers er en av de store tingene på ønskelisten min en stykk oransje kartell lampe over spisebordet. det hadde gjort seg!
Drømme drømme....enn så lenge...


26 kommentarer:

  1. Jaa visst är de en jättefin och varm färg :)

    Underbart täcke!

    /Mia

    SvarSlett
  2. Samma här! Under lång tid så brydde jag mig knappt om oranga sker alls, men nu har jag verkligen fastnat för färgen och set thur fin den egentligen är. :-)

    Ha en härlgi måndag!

    SvarSlett
  3. Hei:) Tusen takk for superkoselig hilsen på bloggen min! Blir så glad, så glad:) Og en blir ikke mindre glad av å være inne på bloggen din:) Så mange fine farger! Gir meg masse energi!

    Skal jammenmeg komme hit flere ganger:) Ha en fin dag, og ei god start på uka!

    Kristin

    SvarSlett
  4. Hei Hilde.
    Ja, det tok jo ikke mange sekundene å like seg her inne!! For en nydelig, glad og fargerik blogg du har!! Jeg slenger meg på, og spionfølger deg videre jeg:)
    Glad mandag videre!

    SvarSlett
  5. Hei på deg! Tusen takk for fin kommentar! :) Jeg blir superhappy av farger!! Det er skikkelig energi for sjela! Jeg er også veldig glad i oransje! Og har akkurat samme lampedrøm som deg!!!! ha en fortsatt fin dag! KLEM.

    SvarSlett
  6. Hei hei.

    Så flott blogg du har.
    Oransje er en undervurdert farge, tror vi trenger galde farger nå for å komme oss igjennom resten av vinteren.
    Super flotte stoffer du har og figuren ble flott i ny farge.

    Ha en flott uke.

    SvarSlett
  7. Så fin den figuren ble, så jevnt og fint, mye finere enn da jeg så underlaget, for å si det sånn!

    Jeg sitter nå og samler inspirasjon til å pusse opp hus - et helt rekkehus! Hjelp!

    Du er god å ha i den sammenhengen, du!

    SvarSlett
  8. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlett
  9. i thought about this Louis Vuitton fake Bags you can find out more replica bags from china you could try these out Ysl replica

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...