tirsdag 1. mars 2011

Tema: BLoMsTeR!


Blomster for meg er Glede, terapi, sinnsro og vårstemning! Blomster må jo være noe av det vakreste som finnes! Og i mangel på vårstemning ute hvor snøen ikke ser ut til å forsvinne med det aller første har jeg hentet våren inn ved hjelp av fargerike blomster som lyser opp både huset og sinnet mitt.
Jeg har alltid syntes blomster er vakre, men det var først etter at mammaen min døde at jeg virkelig fikk øynene opp for blomstene og oppdaget dem på nytt. Mamman min var et skikkelig blomster menneske med fantastiske grønne fingre, så på mange måter minner blomster meg om henne - og jeg føler på en måte at mamma er nærmere når jeg ser på vakre blomster. Og som jeg har nevnt før ble livet veldig vanskelig for meg når mamman min døde - men mens jeg var der nede i det mørke hullet fikk jeg øynene opp for mange ting, og deriblant BLOMSTENE og hvor vakre de faktisk er, og hvilke underverker de kan gjøre for humøret.
Og nå kan jeg nesten ikke få nok blomster! Jeg har langt igjen før jeg nærmer meg mammas grønne fingre, men jeg er på vei...ett skritt av gangen...


(Ideen om å feste heklede blomster på en pinne fikk jeg fra medblogger Kiiromi. Jeg ble såå fornøyd med resultatet!)

Blomster pryder nå mitt hus i all slags varianter, noen ekte, noen falske, noen formet som lysestaker, noen på kakebokser og noen på puter. Her har et deilig loppis- blomsterstoff blitt sydd om til en pute, og gir meg vårstemning i sofaen:


Og til slutt må jeg vise dere de deilige blomsterstoffene jeg fant på stoff og stil i går. Det GULE stoffet falt jeg helt pladask for og jeg tror nok jeg må kjøpe noen meter til av det stoffet slik at jeg kan sy gardiner til barnerommet i feriehuset. Deilig deilig vårstoff!



Ha en blomstrende uke!

15 kommentarer:

  1. Får skikkelig vårstemning av bildene dine, Hilde! Makes me happy!! Håper dagen blir god! klem fra meg

    SvarSlett
  2. Hei! Så utrolig fin blogg du har! Bilder med mange fine farger! Putene i sofaen din var veldig fine, og jeg tror nok jeg må ta meg en tur på Ikea snart for å kikke etter det gule stoffet. Jeg har alltid vært veldig nøytral i fagrevalgene, men kjenner at jeg trenger litt mer farge for tiden. Og spesielt dras jeg mot gult.

    Fine blomster du har! Jeg er sikker på at fingrene dine allerede er farget ganske grønne av mammaen din. ;)

    Ha en fin dag!

    SvarSlett
  3. Fantastiska färgglada blommor! DOm lyser verkligen upp!

    Jag har också blivit mer och mer förtjust i blommor och har fått nästan som en tvångstanke att jag måste ha fina färska blommor hemma jämt. :-)

    Ha en bra dag!

    SvarSlett
  4. Såå himla fint det blev, härliga vårfärger. Vilka fina virkade blommor du hittade också.

    /Mia :)

    SvarSlett
  5. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...