fredag 11. mars 2011

noe av det vakreste som fins....

...er gaver fra de små, gaver de har laget selv.
Det går rett til morshjertet og smelter meg rett og slett.

så enkelt og så vakkert


Men i dag går hjertet mitt til mitt barndomsland Japan og jordskjelv og tsunamikatastrofen de står i i dag. Tankene går til min søster med mann og barn som bor i Tokyo som det heldigvis går bra med, og alle japanerne som er rammet!

20 kommentarer:

  1. Helt enig med deg, gaver fra barna er de beste gavene.

    Det er helt forferdelig det som har skjedd i Japan i dag. Jeg har fulgt med på diverse nettaviser, og det har vært helt surrealistisk å se live-bilder av hvordan tsunamibølgene har slått innover land og skylt med seg alt... Grusomt! Godt at søsteren din med familie er trygge!

    SvarSlett
  2. Ja det er helt forferdelig. Har hatt helt klump magen hele dagen. Ble så glad når jeg så at alt var bra med alle tre. Litt rart å tenke på at sist var det alle utenom Solveig som opplevde jordskjelvet, og nå er det omvendt. God helg til deg Hilde-chan!

    SvarSlett
  3. Ja det er forferdelige greier! Og jeg og har tenkt på hvor rart det er Hanne at forrige gang var Solveig i Norge og alle vi andre i jordskjelvet, og nå omvendt! Heldigvis heldigvis bra med de ja!!

    SvarSlett
  4. Så koselig å få noe som barna har laget, det varmer et morshjerte ja :) Det er helt forferdelig det som har skjedd i Japan i dag.Bra at det har gått søsteren din vel. Huff dette må gå inn på deg. Vet du.. jeg har kost meg inne på bloggen din nå, og liker den så godt !!:) Legger meg til som følger jeg og gleder meg til å følge deg :) Takk for at du vil følge meg også :)Og at du vil være med på min Give Away er stas.
    Ha en fin helg :)
    Klem fra Janne

    SvarSlett
  5. Vilket fint armband! Barn gör de finaste färgkombinationerna. :)

    Angående bytet så gjorde du det väldigt svårt för mig! :P Jag älskar ju både tapeter, papper, tyger och dina fina speglar - så jag kan inte välja!! Hihi. Jag gillar nästan alla färger, speciellt turkos, rosa, lila, orange och gul. :)

    Kan du maila mig din adress så skickar jag dockan så snart jag kan! (errymerry@hotmail.com)

    SvarSlett
  6. Ja, det är verkligen hemskt att se vad som händer i Japan just nu. Men vilken tur att din syster med familj är ok.

    Önskar dig en härlig söndag!!

    SvarSlett
  7. Såå söta små presenter du fått. Min lilla tjej är ju lite för liten än men hon har precis lärt sig att ge mig pussar då och då ;)

    /Mia

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...