lørdag 5. mars 2011

Blafre i vinden


Jeg har lenge vært stor fan av blafre design, og har da fått i hus en god del produkter fra dem i løpet av de siste årene - her er noen av de representert oppå kjøkkenvifta, og der trives de godt. Det er virkelig design til å bli GLAD av.
(den hvite flasken med røde blomster er ikke blafres design, men en annen fantastisk norsk design, nemlig:UGLY)

Emil og Naomi har begge maten sin i blafre-kofferter i barnehagen, og Emil er storfornøyd når han iblant får ha med seg kakao på termosen sin.


Til tross for min store blafre begeistring hadde jeg ikke tatt turen til butikke deres på Ekeberg før i går, men det var jammen på tide - for det var en fin fin butikk med en kjempe trivelig kafé også. Så dit bør dere ta turen dere som er i Oslo.
Turen i går var i all hovedsak for å kjøpe noen gaver til noen søte små....
En traktorkoffert var bestilt av vår nevø Edmund i Grimstad, og den kjempe søte ugleboksen er til en liten gutt som faktisk ble født akkurat i går. Gratulerer Ruth og Jøran med en gutt til!
Og så fant jeg denne fantastisk nydelige røde kofferten med fugler på, og den FALT jeg helt for. Den er til vårt nydelige fadderbarn Engelina som akkurat har blitt ett år. Og det spørs om ikke Naomi og må få seg en sånn koffert en gang....
VIDUNDERLIG!

Litt ble det da på meg også.....noen ruller med lekkert papir og et lite stoffstykke....

STAS

19 kommentarer:

  1. No har eg nettopp bestilt tapetprøver fra Flügger etter ide fra deg... Gleder meg til dei kjem i posten! Håper du koser deg med vm i oslo... ser litt på tven eg da:)
    Klem til deg!

    SvarSlett
  2. Nå har jeg enda bedre tapet prøve tips til deg... Maleributikken.se....... Stoooore prøver!!!

    SvarSlett
  3. Blafre har mye fint! Her i huset finnes både matkofferter, drikkeflasker og små bokser. Den røde kofferten var kjempesøt!

    Ha en fin lørdagskveld!

    SvarSlett
  4. tack! Massor av fint att titta på.

    /Mia :)

    SvarSlett
  5. Ja, Blafre har verkligen superfina saker och mönster! Jag är ett stort fan jag med. :-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...