søndag 20. februar 2011

Loppis-skatter

Som sagt så har jeg fått loppis dilla, og på lørdag var vi på loppis-jakt og kom hjem med mange mange skatter. Jeg ble så fornøyd, og tenkte jeg skulle dele med dere en liten del av hva som fikk bli med oss hjem......


Noen fin fine stoffer klarte jeg å finne. Den rosa er nok favoritten tror jeg.


En skikkelig herlig papir-duk som jeg nok ikke kommer til å bruke som duk. Hva jeg skal bruke den til vet jeg ikke enda, men jeg kommer nok på noe artig.... fantastisk mønster i alle fall.


En herlig retro brødboks som passer perfekt på kjøkkenet i vår svenske stuga. Den hadde nok ikke passet hjemme på kjøkkenet mitt i Oslo, men det er jo noe av det som er så fint med et feriehus...at der kan en liksom leve ut andre interiørdrømmer enn det det er rom for hjemme...


Stilig og retro kaffekanne. Elsker mønsteret!


Jeg har lenge hatt lyst på en settekasse, og endelig fant jeg den.... jeg kunne egentlig tenkt meg en større, men siden jeg fant to stykk kan jeg jo bare sette de sammen. Denne gleder jeg meg til å gå løs på med maling og tapeter i all slags varianter....


Og til slutt denne fantastiske kjøkken hyllen med skuffer. Den er temmelig slitt og malingen preller av....så selvom jeg egentlig syns den var fantastisk fin som den er så kommer jeg nok til å gå løs på den og med skraping og maling. Jeg må tenke meg litt om før jeg går løs på denne kjenner jeg. I love it.



Lenge leve loppemarkeder!!!

22 kommentarer:

  1. Eg vil til Oslo på loppemarked ser eg... får ikkje sånt i sogn og fjordane! Men det ligge vel i skuffer og skap rundt omkring! Digga det rosa stoffet du hadde funne! Kjempefint! No blir det vel full fart på symaskina di :) God mandag til deg, min venn!

    SvarSlett
  2. OMG vilka superfina fynd du gjort. Grattis!!

    Älskar tygerna och hyllorna var fantastiska.

    /Mia :)

    SvarSlett
  3. Wow! Vad mycket fynd du gjort! Tygerna är Jättefina, brödburken toppen och kaffekannan ljuvlig! Lyckad loppistur, må jag säga!! :-)

    SvarSlett
  4. Åh....den kjøkkenhylla vil jeg også ha!!!! Den var helt FANTASTISK fin Hilde. Du er jammen meg flink til å finne loppisskatter. Hvor er det loppis hen nå for tida da? Har hatt min loppisperiode her i Oslo jeg også...håper det blir noe nå til våren:) Klem Milla

    SvarSlett
  5. Utrolig mange fine ting. Når du får satt ditt preg på tingene blir de ennå finere. Det er godt du har ett svenskehus å fylle opp. Dere får komme ned når det er Sørlandets største loppis i Grimstad i september.

    SvarSlett
  6. Det er nok ikke Oslo som er stedet jenter og gutt... Sverige et plassen, og mitt loppis paradis. Jeg liker bedre den svenske loppetradisjonen kjenner jeg... Med mer faste loppiser året rundt ( enda mer sommerhalvåret). jeg liker forsåvidt loppemsrkedsesongen i Norge- men det er litt mer stressende og i alle fall i Oslo må du kjempe for godsakene... Og det syns jeg i grunnen er litt slitsomt.
    Med feriehus i Sverige nyter jeg godt av loppisene og bruktbutikkene der, og siden det ikke er så veldig store byer og plasser( fillipstad, karlskoga og kristinehann) jeg går i så har jeg fått gå i fred og ro og finne alle skattene mine.... Herlig herlig!
    I love sweden og loppisene der!

    Men jeg er klar for Sørlandets store loppemarked i september jeg Arnfred!

    SvarSlett
  7. Vilka härliga fynd du gjort. Den här bloggen lägger jag i minnet. Ha en bra kväll.
    Anna

    SvarSlett
  8. Fyttiiiii, for någen KUPP!!! Du e bare kjempeheldige og flinke Hilde!! Kjekt å få ta litt del i det!! Og for et feriehus!! Kan me få komma på besøg ein gong?? Hilsen frimodig kusine:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...