torsdag 3. februar 2011

litt stolt...



Jeg har endelig begynt å sy! Jeg fikk summet meg til å lese bruksanvisningen (kjedelig, men nødvendig når man ikke har rørt en symaskin på over ti år) og endelig har jeg begynt å ta i bruk min fine fine symaskin. Og jeg har sydd to puter, mine aller første hjemmesydde puter...og da er vel greit å være litt stolt og fornøyd med meg selv.
Den ene i fantastisk gult stoff fra ikea, og den andre i et velig fint retro-stoff fra stoff og stil. Det går mye i gul-toner her i huset for tiden.
Underveis fant jeg ut noe om meg selv som jeg vel egentlig visste fra før, og som jeg nok har etter mamman min, og det er at jeg er litt utålmodig og litt kjapp...og kanskje ikke så nøye som jeg burde være. Jeg blir litt ivrig og vil gjøre alt så fort....og da blir det kanskje litt skjevt, men men...jeg syns nå likevel de ble ganske så fine jeg. Og de har fått sin plass i sofaen på hver sin side av to oransje puter fra plonka (bestilt på epla.no). De elsker jeg.






Jeg spurte min to år gamle sønn Emil om han syns putene var fine, og da svarte han veldig kjapt: ¨nei, de er ikke fine....
Ja ja, jeg er fortsatt fornøyd og litt stolt - og satser på et annet svar fra to-åringen i morra...

20 kommentarer:

  1. fiiine! :) Og Emil blir nok enig etterhvert. Gutta trenger bare litt tid ;)

    Du må fortsette å sy! God helg til deg og dine!

    klem

    SvarSlett
  2. Sofaen ble riktig så vårlig og fin med fargerike puter.

    Amish-folket legger inn en feil i sine lappeteknikk-arbeider siden det bare er Gud som er perfekt.

    Jeg har lenge trøstet meg med at feilene kommer helt av seg selv, så ikke bry deg om det blir litt skjevt. Det er sansynligvis bare du som ser det :)

    Klem fra tante LM

    SvarSlett
  3. Så flink du er! Eg la merke til de fine bildene i bakgrunnen. Hva har du gjort med de? Er det tapet?
    Elise

    SvarSlett
  4. Åååå så fine puter Hilde! Elske gult!!! Du er min store inspirasjonskilde for tida... får så lyst til å gjør alt mulig eg og. Tenke eg har hatt symaskin ett år og masse fine stoffer, men enda ikkje fått sydd dei putene eg tenkte på i fjor... No må eg få gjort det altså! Håper du får en nydelig dag med dei fine putene dine :) Og syns du har all grunn til å være stolt!!!

    SvarSlett
  5. Her var det jammen mange fine kommentarer. TAKK! Det er gøy å sy kjenner jeg! Og litt feil velger jeg å se på som sjarmerende.
    Og ja Elise, det er tapet som jeg har tapetsert på mange lerreter. Det er og noe jeg har flere steder i huset. Helt genialt og enkel måte å lage fine og litt unike bilder på.

    Klem til dere alle

    SvarSlett
  6. Så bra, Hilde! Du kan virkelig være stolt:)Nå forstår jeg meg ikke på sånne interiør greier, men jeg ser da om noe er fint eller ikke:)

    klem iren

    SvarSlett
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...