tirsdag 8. februar 2011

Kökssoffan



Jeg er veldig glad i Kökssoffan (eventuelt slagbenk på norsk) min, og kroken den står i hjemme i huset mitt. Den er kjøpt på blocket.se (svenskenens variant av finn.no) og malt og trukket om i gult stoff fra Ikea. Den er hard å sitte på, mye hardere enn det ser ut som...men jeg liker den og jeg liker å sitte der. Vi har ikke no spiseplass direkte på kjøkkenet, så denne passer pefekt der den står under trappa, halvveis i gangen og halvveis på kjøkkenet (litt vanskelig å forklare kjenner jeg). Nå kan man slenge seg ned og henge sammen med den eller de som oppholder seg på kjøkkenet....eller sitte der og kle på seg når man skal ut, eller bare ta seg en hvil på vei ut av stua....

En anbefalning til alle dere som ønsker dere en kökssoffa er å søke på blocket i stedet for finn. For det første så kryr det av kökssoffar der, og for det andre så er prisforskjellen stooooor! I tillegg liker jeg mye bedre det svenske ordet....kökssoffa høres da så mye trivligere ut enn slagbenk.Jeg gikk litt amok på blocket her i høst, og har nå én kökssoffa her hjemme og to i svenskehuset vårt. Bilder av de to andre kommer ved en senere anledning.



På veggen over kökssoffan har jeg tapetsert tre lerreter med papir kjøpt på norway design, og blomsterrammen var en dåpsgave til Naomi som jeg låner enn så lenge. Jeg syns den var så søt.
Bokstavene ble til som et resultat av at jeg følte det trengtes litt mer lys i kroken min...


Puter må man ha, og jeg kjenner jeg egentlig aldri kan få nok av dem. Den store rosa og den store med en lilla blomst på er fra h&m, de to små fra plonka. I like!




Og til slutt noen kvistdetaljer:




God tirsdag til dere alle som titter innom.....

15 kommentarer:

  1. Kor fint det blei i kroken:-) æ e imponert over ka du får til:-)
    Også flotte bilder fra turen i helga. Klem fra (tante) Marianne

    SvarSlett
  2. Åh, så mange fine detaljer! Og köksbenken var superfin. Jeg har også ønsket meg slagbenk. Men nå har vi ikke plass lenger ;) hehe..

    Får kjøpe et sommerhus i sverige skjønner jeg! ;)

    klem

    SvarSlett
  3. Hei Hilde. Du har så utrolig mye fint, blir skikkelig inspirert av alle fargene dine, litt for mye vitt og grått i mitt hus. Må bli en forandring snart :-). Håper å få se bilde av svenske huset deres en gang :-). Og fin kökssoffa, jeg leter også etter en, men når man bor på en ö er utvalget litt begrenset på blocket. Men den dukker nok opp en gang. Klem fra Sandra

    SvarSlett
  4. Ja feriehus i Sverige er tingen. Det anbefales!
    Og ja Sandra, det skal komme bilder derfra og etterhvert...
    Og hvitt og grått er jo et perfekt utgangspunkt, det passer jo til alt... Så kan man jo bare blande inn de fargene man liker. Lykke til!!
    Og det er vel litt begrenset med kökssoffar på en øy ja.. Men i Värmland og angrensande län er det massevis. Hi hi I like blocket!!!

    SvarSlett
  5. så koselig krok! har vært på utkikk etter slagbenk lenge! takk for tips om blocket.se! :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...