torsdag 24. februar 2011

GLaDe Stoffer

Jeg må bare dele med dere noen flere av mine loppisfunn fra helga, rett og slett fordi de er til å bli glad av. Jeg blir glad bare av å se på de fine fargene og mønstrene.

Jeg fant et FANTASTISK gammelt vatt-teppe som jeg bare falt helt pladask for. Fargene og mønsteret gikk rett til mitt hjerte, og jeg går og tenker frem og tilbake hvor det skal få sin hedersplass. Skal en av de små få det som sengeteppe, skal det ligge på kosesenga på gjesterommet/kontoret som jeg holder på å gjøre om til et slags oppholdsrom/tv-stue? Eller skal jeg ha det nede i stua som et koseteppe?!



Enn så lenge ligger det på sofaen slik at jeg kan se på det og smile for meg selv....
Er det ikke vakkert?


Enda flere deilige retro stoffer:

(SMILE SMILE)

Så fant jeg en helt FANTASTISK kjole:

Det var jo stoffet jeg falt for, og min første tanke var å klippe det opp og sy puter og andre fine ting av det....men når jeg så litt mer etter så syns jeg i grunnen kjolen var ganske så fantastisk i seg selv, så nå vet jeg ikke om jeg tør å ødelegge den.... Det er jo ikke akkurat min størrelse ( det er et stykke fra min 36 til denne kjolens 44), men når jeg blir flinkere til å sy kan jeg vel kanskje klare å få sydd den til slik at den passer meg.... Men kommer jeg til å gå med den?!?

Hm...fantastiske farger og blomster og mønster er det i alle fall, og enn så lenge får den henge til pynt på en knagg på soverommet mitt slik at jeg kan NYTE den!



Med alle de fine stoffene jeg nå har i samlingen min ser det ut til at jeg må frem med symaskinen min igjen snart, men jeg har så mange prosjekter på gang nå for tiden og akkurat nå har jeg flere malings og tapetseringsprosjekter på gang, så da må nok symaskinen vente pitte litt...men det fine er jo at jeg blir glad bare av å se på stoffene, så enn så lenge nyter jeg synet av dem!

Til slutt et bilde av hva jeg syssler med en torsdag kveld når barna har lagt seg. Det kommer til å bli såå fint når jeg blir ferdig...


17 kommentarer:

  1. åååå sweet! Herlighet så nydelig vatteppe.. og stoffer! Og malingsfarger :)

    Tror jeg må reise på loppis i sverige jeg.. for her finner jeg bare 90-tallsstoffer. Og de er bare grelle... usj :)

    SvarSlett
  2. Ja sverige har virkelig blitt loppis-mekka for meg! Du bor da ikke så ille langt fra grensa du jenny...

    SvarSlett
  3. Kjære søster. Så fint å se de nydelige fargene og mønsterene. Og ikke minst gleden din over dette. Det sprudler av glede og energi! Det gjør mitt hjerte glad. jammen meg har vi fått veldig lik smak;-)
    Solveig

    SvarSlett
  4. Superfint, vill också ha det.

    /Mia :)

    SvarSlett
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlett
  6. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...