tirsdag 26. januar 2010

En god god storebror

Naomi er ei heldig lita jente som har en så snill og hjelpsom storebror som Emil. Han deler ivrig kos og nuss, og stryker henne over kinnet. Han kan til tider bli litt over- ivrig, men det er jo godt ment. Han er videre veldig opptatt av at lillesøster har både smukken sin og teppene sine, og hjelper gjerne til med å dunke og stryke på ryggen hennes for å hjelpe henne å rape.
Jeg tror han stort sett synes det er stas med ei lita lillesøster, men han foretrekker at hun ligger i vuggen eller på sofaen slik at mamma og pappa til enhver tid er tilgjengelig for han...men det er vel ikke så rart. De er nå herlige begge to, og vi er veldig heldig!
Og et fin-fint bilde av to gode kamerater.....
Emil og Mikkel:

fredag 1. januar 2010

Fantastiske gutten min!

Livet mitt er, og har vært, beriket med masse fantastiske mennesker - og her er en av de aller aller beste: min fine lille Emil Olai som plutselig ikke er så liten lenger. Det skjedde noe da jeg dro på sykehuset for å føde lillesøster....før jeg dro hadde jeg en liten gutt, og når jeg kom hjem fra sykehuset dagen etter hadde jeg plutselig fått en stor gutt - en storebror! Nydelig og fantastisk er han uansett! Og veldig veldig artig....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...