tirsdag 26. januar 2010

En god god storebror

Naomi er ei heldig lita jente som har en så snill og hjelpsom storebror som Emil. Han deler ivrig kos og nuss, og stryker henne over kinnet. Han kan til tider bli litt over- ivrig, men det er jo godt ment. Han er videre veldig opptatt av at lillesøster har både smukken sin og teppene sine, og hjelper gjerne til med å dunke og stryke på ryggen hennes for å hjelpe henne å rape.
Jeg tror han stort sett synes det er stas med ei lita lillesøster, men han foretrekker at hun ligger i vuggen eller på sofaen slik at mamma og pappa til enhver tid er tilgjengelig for han...men det er vel ikke så rart. De er nå herlige begge to, og vi er veldig heldig!
Og et fin-fint bilde av to gode kamerater.....
Emil og Mikkel:

4 kommentarer:

  1. So søte unga dokke har!! Og så store dei har blitt! Ser ut til at livet er rett så bra! Glede meg til å treffe dokke igjen.. håpe det ikkje blir lenge til! Klemmer fra førde

    SvarSlett
  2. Liker sveisen til Emil Olai asså! Og ja, dere e heldige - to nydelige barn. Håpå du har det godt, Hildemin. Klemmer fra Stine

    SvarSlett
  3. Så fine gullunger ho farmor har. Er det rart at jeg er stolt og glad for de to fine, søte små.Det ser ut som de koser seg i lag.Gleder meg til å treffe dere igjen i barnedåpen. Klem fra ho farmor.

    SvarSlett
  4. Så fine bilder av to flotte små. Ser at Naomi har vokst siden vi hilste på henne. Får lyst til å gi de en god klem begge to. Du får klemme de for meg så lenge Hilde.
    Klem fra tante i Kristiansand :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...