fredag 25. desember 2009

Fantastiske jenta mi!

Torsdag 17 desember, tre dager etter at mammaen min døde kom fantastiske lille Naomi Oli endelig til verden....slekt skal følge slekters gang! Jeg har litt vondt for å svelge at mommo aldri fikk treffe Naomi, og at Naomi aldri skal få møte sin fantastiske mormor - men hun er en stoor stooor gave - lille jenta vår! Mommo hadde vært verdens stolteste mormor!
Hun er ei nydelig lita trulte. Vi er heldige og stolte foreldre!

Stolt storebror deler gjerne ut kos og nuss!
Veldig stolt morfar!

onsdag 16. desember 2009

Fantastiske mammaen min!

Tidlig mandag morgen dro min fantastiske mamma hjem til himmelen. Og nå er hun endelig fri.
Tusen takk til alle dere som var med å ba for mamma, og takk for at dere fortsetter å be for oss. Det trenger vi.

Jeg har hatt verdens beste mamma. Og det er jeg evig takknemmelig for!

tirsdag 1. desember 2009

emil og lillesøster i magen......

Som så mange andre på hans alder er Emil helt oppslukt av drømmehagen, og jeg tror hinkel pinkel er favoritten. Emil er glad i rutiner og hver dag halv seks er det drømmehagen og da setter han seg gjerne i gyngestolen sin med biola i flaska si - og da er livet fint!!
Ikke vet jeg om det er svinenfluensaen sin skyld, men Emil har blitt veldig opptatt av vann og det å vaske hendene sine - og det å få lov til å stå på krakken og vaske hendene og skru av og på vannet på full guffe er nesten det morsomste som finns!
Emil er veldig veldig aktiv og veldig rask og springer heller enn å gå, men han er også flink til å slappe av når han vil det. Han har mange artige hvile-posisjoner....her er et par av dem:
Slenger også med et bilde av den voksende magen som forhåpentligvis snart er historie.....det er nå 10 dager til termin, og vi gleder oss til å treffe lillesøster i magen. Emil peker på magen min når jeg spør hvor lillesøster er, og svarer bekreftende ja når vi ber for henne om kvelden...men jeg tror nok han fortsatt er rimelig lykkelig uvitende om det som venter, og hva en lillesøster egentlig er....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...