søndag 31. mai 2009

Livet går sin gang...og sommeren er her! Deilig!

I ca to uker har vi hatt besøk av Rigmor, søster til Oddbjørn - og hun har vært en reddende engel. Hun har passet Emil mens vi har jobbet, og Emil har storkost seg med sin tante Rigmor og ble veldig lei seg når hun dro. Takk takk for all hjelp kjære Rigmor, og velkommen igjen! Emil sender en stooor klem. Jeg tror han savner deg...
På fredag var det bryllup i Hurdal. Da var det min kjære venninne fra Japan-tiden; Kristine som giftet seg med sin Magnus. Sola skinte, brudeparet strålte og det var et veldig fint bryllup.



Og så var det pinse.....
Dagen i dag har vært en herlig sommerdag. I formiddag var vi på Lutvann og bare koste oss i sola, og i ettermiddag var det grilling på teisen med sunniva og heikki og bjarne, og sunnivas to søte tantebarn: Nora og Sindre.
Herlig herlig herlig!


Emil trives godt på fanget til sunniva!

Her er det kollektiv leting etter en tannen til Sindre som falt ut når han fikk fotballen i ansiktet...det var en melketann altså! Letingsforsøket var mislykket, men vi satser på at tannfeen etterlater seg en god slant til den tannløse....

Emil "spilte" kubb med seg selv....og ryddet fint opp etterpå....

Og til slutt et fantastisk bilde av "storfamilien". Vi regner med at dette er et fremtidspekende bilde, og at vi her ser hvordan familien Knutsen ser ut om ca 10 år....

mandag 18. mai 2009

Hipp hipp....HURRA!!

17 mai er vi så glad i, og den ble feiret med bask og bram!
Lillegutt var fin fin i bunaden sin, og det ble nå tatt en del bilder...
Dagen startet med frokost hos Sunniva og Heikki, før vi tok turen ned til byen på leting etter kongen og barnetoget. Vi fant kongen, og Emil fikk springe i gresset i slottsparken før vi tok turen til misjonssalen og traff mange mange kjente.

På ettermiddagen var det tradisjon tro grilling! Den fant sted på terassen vår i nydelig solskinn med gode venner; Rigmor, Sunniva og Heikki, Ruth, Jøran og Benjamin og Dordi, Stian, Sebastian og lille lille Elise Mikaela. En fin fin gjeng og en fin fin ettermiddag.

Det var rett og slett en FIN 17 mai.
Hipp hipp hipp hurra hurra hurra!!!










tirsdag 12. mai 2009

Det går mot sommer, takk og lov - og Emil har oppdaget sin favoritt-frukt: vannmelon!! Han kan spise uendelige mengder, og storkoser seg mens saften renner nedover armene og haken!! Her sitter han på terassen til mommo og morfar og koser seg!!


Ellers så må jeg bare gratulere kjære Dordi og Stian med lille Elise Mikaela! Hun var fantastisk nydelig, og pitte liten. Man glemmer fort hvor små de har vært, og jeg kan nesten ikke tro at Emil var så liten en gang i tiden....de vokser MASSE på ett år!
Her beundrer Emil den lille fine jenta...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...