søndag 19. april 2009

1 års dag!!

Det er nesten ikke til å tro, men Emil er i dag 1 år gammel. Det er et helt år siden jeg lå og strevde på rikshospitalet, og ett år siden vårt lille store vidunder kom til verden. Tiden har gått så fort, og Emil har jo blitt stor gutt. hi hi.... en liten stor gutt!!
1 års dagen har i alle fall blitt ordentlig feiret med familieselskap i dag og barneselskap i går. Det har vært mye kaker og masse masse pakker. Gutten har jo så masse leker...og enda er han jo bare ett år. Hvor skal det ende??
Selv om han både i går og i dag var temmelig sliten på slutten av dagen og selskapet tror jeg han har hatt det fint, og er fornøyd. Det er i alle fall foreldrene.


En stooor gratulasjon sender vi og til emil sin tante Rigmor som også fyller år i dag! Hurra. Og onkel leif petter som fylte år i forigårs - de er begge faddere på emil!
Ellers har også farmor og farfar vært på besøk i helga. Det har vært veldig trivelig.
Her kommer en liten bildekavalkade av dagen og gårsdagen:




Barneselskapet:



Må bare fortelle at Emil har fått barnehageplass fra 10.august, og jammen fikk vi 1. valget vårt - så vi er stor fornøyd. 150 meter å gå fra huset...kan det bli bedre??!!

Ellers har jeg som nevnt begynt å jobbe igjen....det kjennes for øyeblikket ganske hardt!! Det er jo trivelig på jobben altså, men hjernen min er et litt annet sted, jeg savner emil og livet kjennes litt slitsomt og døgnet har for få timer..... håper det går seg til...jeg har bare jobbet tre dgaer hittil...hi hi

mandag 13. april 2009

påske påske påske

Nå er påsken over, og om to dager er permisjonen min over og begynner å jobbe igjen..jeg kjenner det nærmer seg med stormskritt, og jeg må innrømme at jeg gruer meg litt. Jeg har hatt det veldig veldig fint hjemme med Emil i ett år nå straks...så det blir en overgang, men det skal vel bli fint å jobbe litt igjen og. Håper det...
Påsken har vi tilbrakt i Oslo, Oddbjørn har hatt jobbe-påske i år, og dessuten har vi hatt besøk av min familie og feiret pappa som ble 60 år i mars. Det har vært veldig veldig trivelig med besøk - vi har kost oss masse, og Emil har vært storfornøyd med all oppmerksomheten!
De to fetterene:Gabriel og EmilEmil Og Gabriel følger spent med på morfar som åpner bursdagsgaven..
Fantastisk festmiddag: SUKIYAKI
nam nam
Familiebilde:

tirsdag 7. april 2009

onsdag 1. april 2009

Gutten kan jo gå....

Min lille gutt har altså begynt å gå..mer og mer for hver dag som går, men fortsatt foretrekker han nok å krabbe - det går så mye fortere( enn så lenge). Rekorden er vel per dags dato 11 skritt! På videoen viser han en sidelengs - versjon...
Det er i alle fall veldig veldig kjekt for en mamma og pappa å følge med på det som skjer - det er stort!! Han har og i denne anledning fått sine første sko - det var og stas!!
Ellers er som alltid gåvogna veldig populær, og som jeg har sagt før så finner han stadig nye måter å bruke den på...den fungerer ypperlig som en god-stol også!





Våren er virkelig her, og det er såååå deilig...så da måtte gåvogna og de nye skoene testes på terassen!


Ellers må jeg også oppsummere den siste tida litt. Vi har blant annet hatt besøk av Rigmor - og Emil syntes som vanlig det var stor stas å ha besøk av tante.



Så var vi en liten tur i Gøteborg, og bare slappet av og koste oss på hotell. På bildet under nyter Emil utsikten over Gøteborg by fra vinduet på rommet...

En ny favoritt er å stå fremme i handlevogna og rope og vinke til alle forbipasserende...og vifte med en banan....

Vi har også gått til innkjøp av en potte - men foreløpig er den kun testet ut med klærne på...

Sist, men ikke minst har vi hatt besøk av Iren og Martha. Det var veldig, veldig trivelig - som alltid. Martha er ei artig lita jente, og jeg kan jo ikke annet enn å smile når hun snakker kav - trøndersk! Under er et lite innblikk fra en noe kaotisk, men veldig trivelig søndag ettermiddag, da Sunniva og Heikki og Astri, Odd Egil og Liam også tok turen.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...