lørdag 21. februar 2009

Besøk, slektstreff og fjellpulken

Vi har hatt stoorfint besøk! Solveig og lille Gabriel som begynner å bli stoor var her en langhelg, og det var veldig veldig trivelig. Takk for besøk. Gabriel ville gjerne leke med Emil, men Emil var ikke alltid like interessert....men de er i alle fall begge veldig glad i morfar og mormor. Her har de det fint i armene til stolte morfar :
Vi hadde også rene slektstreffet den helga de var her, med Solveig og Gabriel og mamma og pappa og farmor og tanter og onkler og søskenbarn med ektefeller og barn...vi var vel 15 voksne og tre små. Noen (les:Øystein) syns humoren ble noe dårlig utover kvelden....men, men...det var i alle fall veldig veldig trivelig!! Vi har en fin fin slekt!!

Blant de små ble det rene strippeshowet etter vært...
Herlig gjeng???!!

Gabriel ville hjelpe til med å lære Emil å gå...
Gabriel likte også veldig godt å låne skoene til mormor:Det ble også tid til et lite fellesbad:
Måtte bare også slenge med et bilde jeg plutselig fant på fotoapparatet,
et bilde av emil og fadder sunniva!! Og et bilde av Emil med min lue på. Han kledde den minst like godt som meg, om ikke bedre..Han minner kanskje litt om en sopp??!!

Ellers har vi altså kjøpt oss pulk! Og på fredag testet vi den ut for første gang, og det var stas! Vi er foreløpig svært fornøyd med kjøpet, til tross for at Emil det siste kvarteret av turen var passe lei av å sitte i pulken og gav klar beskjed om det, og jeg fant ut hvor utrolig dårlig form jeg er i....men alt i alt var det en fin fin tur i Guds fantastiske natur!



lørdag 14. februar 2009

Ake-tur og barnerom..

Det er såå fantastisk mye snø her i Oslo, og sola skinner - det er jo såå fint ute, og da må vi selvfølgelig ut på akebrett. Det har til tider vært litt i kaldeste laget for lille Emil, men han syntes nå likevel det var stor stas å suse rundt på det fine akebrettet. Emil er herlig, snøen er herlig, sola er herlig og livet er herlig!!



Jeg holder også på å ordne til barnerommet til Emil, og det er nå ganske stas det og - selvom Emil foreløpig virker lite interessert i det jeg ordner til for han...ja ja.
For tiden synes han det er mye artigere å være på kontoret enn på rommet sitt, men jeg satser på at han blir mer interessert etter vært..
Jeg koser meg i alle fall!



onsdag 4. februar 2009

Trivelig i Verdal!

Vi har vært i Verdal, og det var trivelig å treffe Iren og Daniel og lille, fine Martha igjen. Vi storkoste oss rett og slett. Det ble lite bilder fra helga, men her er i alle fall ett av bursdagsbarnet. Martha ble nemlig 2 år 2.februar. HURRA HURRA!!
Og her leker Emil seg med artige Daniel......

Takk for oss kjære dere. Vi liker dere såååå godt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...