tirsdag 1. desember 2009

emil og lillesøster i magen......

Som så mange andre på hans alder er Emil helt oppslukt av drømmehagen, og jeg tror hinkel pinkel er favoritten. Emil er glad i rutiner og hver dag halv seks er det drømmehagen og da setter han seg gjerne i gyngestolen sin med biola i flaska si - og da er livet fint!!
Ikke vet jeg om det er svinenfluensaen sin skyld, men Emil har blitt veldig opptatt av vann og det å vaske hendene sine - og det å få lov til å stå på krakken og vaske hendene og skru av og på vannet på full guffe er nesten det morsomste som finns!
Emil er veldig veldig aktiv og veldig rask og springer heller enn å gå, men han er også flink til å slappe av når han vil det. Han har mange artige hvile-posisjoner....her er et par av dem:
Slenger også med et bilde av den voksende magen som forhåpentligvis snart er historie.....det er nå 10 dager til termin, og vi gleder oss til å treffe lillesøster i magen. Emil peker på magen min når jeg spør hvor lillesøster er, og svarer bekreftende ja når vi ber for henne om kvelden...men jeg tror nok han fortsatt er rimelig lykkelig uvitende om det som venter, og hva en lillesøster egentlig er....

4 kommentarer:

  1. Så fin gravid du er Hilde!! I natt drømte jeg om jenta i magen din faktisk;) ..men hun var 4år, og helt lik deg på de bildene jeg har sett av deg som liten. SØT!! Så når jeg på andre siden av landet begynner å drømme om henne, da må det bety at hun snart kommer ut for å hilse på verden!
    Åsta

    SvarSlett
  2. Ja nå er måneden som lillepia skal bli født kommet,men datoen vet vi ikke enda. I dag er det fullmåne og det er mange som føder rundt fullmåne så jeg er spent på om du er en av dem. Du kler godt å være gravid ,men jeg skjønner godt at nå vil du snart hilse på henne. Jeg er så spent, jeg tror du føder fort og greit denne gangen. Koselige bilder av gullgutten Emil.Lykke til med siste delen av svangerskapet og fødselen. Gleder meg til å bli farmor igjen.

    SvarSlett
  3. Fantastiske bilder av Emil! Ser ut som at han koser seg veldig:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...