søndag 19. april 2009

1 års dag!!

Det er nesten ikke til å tro, men Emil er i dag 1 år gammel. Det er et helt år siden jeg lå og strevde på rikshospitalet, og ett år siden vårt lille store vidunder kom til verden. Tiden har gått så fort, og Emil har jo blitt stor gutt. hi hi.... en liten stor gutt!!
1 års dagen har i alle fall blitt ordentlig feiret med familieselskap i dag og barneselskap i går. Det har vært mye kaker og masse masse pakker. Gutten har jo så masse leker...og enda er han jo bare ett år. Hvor skal det ende??
Selv om han både i går og i dag var temmelig sliten på slutten av dagen og selskapet tror jeg han har hatt det fint, og er fornøyd. Det er i alle fall foreldrene.


En stooor gratulasjon sender vi og til emil sin tante Rigmor som også fyller år i dag! Hurra. Og onkel leif petter som fylte år i forigårs - de er begge faddere på emil!
Ellers har også farmor og farfar vært på besøk i helga. Det har vært veldig trivelig.
Her kommer en liten bildekavalkade av dagen og gårsdagen:
Barneselskapet:Må bare fortelle at Emil har fått barnehageplass fra 10.august, og jammen fikk vi 1. valget vårt - så vi er stor fornøyd. 150 meter å gå fra huset...kan det bli bedre??!!

Ellers har jeg som nevnt begynt å jobbe igjen....det kjennes for øyeblikket ganske hardt!! Det er jo trivelig på jobben altså, men hjernen min er et litt annet sted, jeg savner emil og livet kjennes litt slitsomt og døgnet har for få timer..... håper det går seg til...jeg har bare jobbet tre dgaer hittil...hi hi

4 kommentarer:

 1. så flotte bilder. Ser ut som emil har hatt noen flotte dager:-) godt å høre at dåkker har fått barnehageplass, ka heter barnehagen? æ må jo finne litt ut om den! Forresten så på bildene at fedrene hadde en rolig barnebursdag.....

  SvarSlett
 2. du skriver: "fedrene hadde en rolig barnebursdag". in my ass. faren sleit seg i gjennom helga. det føltes som en maraton. barnebursdag er undervurdert! det tar på.

  hilsen sliten far

  SvarSlett
 3. Det var koselig å feire 1 årsdagen i lag med dere. Emil er en herlig gutt bare så synd at det er så stor avstand fra Bodø til Oslo.Kanskje han kommer kjørende hit i den fine bilen som han fikk fra bestemor og bestefar.

  fra ho farmor

  SvarSlett
 4. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...