lørdag 21. februar 2009

Besøk, slektstreff og fjellpulken

Vi har hatt stoorfint besøk! Solveig og lille Gabriel som begynner å bli stoor var her en langhelg, og det var veldig veldig trivelig. Takk for besøk. Gabriel ville gjerne leke med Emil, men Emil var ikke alltid like interessert....men de er i alle fall begge veldig glad i morfar og mormor. Her har de det fint i armene til stolte morfar :
Vi hadde også rene slektstreffet den helga de var her, med Solveig og Gabriel og mamma og pappa og farmor og tanter og onkler og søskenbarn med ektefeller og barn...vi var vel 15 voksne og tre små. Noen (les:Øystein) syns humoren ble noe dårlig utover kvelden....men, men...det var i alle fall veldig veldig trivelig!! Vi har en fin fin slekt!!

Blant de små ble det rene strippeshowet etter vært...
Herlig gjeng???!!

Gabriel ville hjelpe til med å lære Emil å gå...
Gabriel likte også veldig godt å låne skoene til mormor:Det ble også tid til et lite fellesbad:
Måtte bare også slenge med et bilde jeg plutselig fant på fotoapparatet,
et bilde av emil og fadder sunniva!! Og et bilde av Emil med min lue på. Han kledde den minst like godt som meg, om ikke bedre..Han minner kanskje litt om en sopp??!!

Ellers har vi altså kjøpt oss pulk! Og på fredag testet vi den ut for første gang, og det var stas! Vi er foreløpig svært fornøyd med kjøpet, til tross for at Emil det siste kvarteret av turen var passe lei av å sitte i pulken og gav klar beskjed om det, og jeg fant ut hvor utrolig dårlig form jeg er i....men alt i alt var det en fin fin tur i Guds fantastiske natur!3 kommentarer:

 1. det må være den flotteste soppen æ har sett;-) klem fra tante i vadsø

  SvarSlett
 2. Takk for koselig slektstreff Hilde. Kjekt å treffe dere alle og ekstra kjekt å bli litt kjent med Emil. Herlig gutt:) Neste treff blir vel i slutten av mai? Var det ikke da det var en viss fotballkamp i Kr.sand. Dere er velkomne hit.
  Klem fra tante på sørlandet :)

  SvarSlett
 3. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...