lørdag 14. februar 2009

Ake-tur og barnerom..

Det er såå fantastisk mye snø her i Oslo, og sola skinner - det er jo såå fint ute, og da må vi selvfølgelig ut på akebrett. Det har til tider vært litt i kaldeste laget for lille Emil, men han syntes nå likevel det var stor stas å suse rundt på det fine akebrettet. Emil er herlig, snøen er herlig, sola er herlig og livet er herlig!!



Jeg holder også på å ordne til barnerommet til Emil, og det er nå ganske stas det og - selvom Emil foreløpig virker lite interessert i det jeg ordner til for han...ja ja.
For tiden synes han det er mye artigere å være på kontoret enn på rommet sitt, men jeg satser på at han blir mer interessert etter vært..
Jeg koser meg i alle fall!



5 kommentarer:

  1. Så flott og koselig rom du har ordna til Emil Olai. Dåkker har jo mer snø enn det vi har! Klem fra tante i vadsø

    SvarSlett
  2. Så utrolig koselig barnerom du lager Hilde. Liker så godt den brunfargen der. Passer så bra til mange andre farger. Jeg får holde meg til strikking og hekling til så lenge jeg:) Vi snakkes søta. Klem

    SvarSlett
  3. Det ser herlig ut, både ake-tur og rom! Her på jobb snakker de om unger med spy-sjuka som klemmer foreldrene når de spyr, for de e redde, da. Men da blir jo foreldrene dekka a spy. Trenger igrunn ikkje høre sånne ting...

    SvarSlett
  4. Det va så koselig å være på besøk hos dere på fredag. Håper det ikke blir så lenge til neste gang.
    Rommet til Emil va blitt kjempekoselig. Veldig fine bilder du har hadde laget også!!
    KLem

    SvarSlett
  5. Så heldig Emil er som har en så flink og kreativ mamma!! Rommet ble jo sååå fint:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...