mandag 1. desember 2008

nå er advent her......

Det har plutselig blitt advent, og julestjernen og julekransen er hengt opp og adventspynten er hentet frem....det er til og med hvitt på bakken og jeg fikk faktisk julestemning! Vi har hatt besøk av Rigmor, og det var stor stas. 1.søndag i advent ble feiret på spektakulært vis......med julegrantenning i teisen-borettslag med sunniva og heikki. Der var det korps og gløgg som seg hør og bør, og julegranen ble tent....så da kan vi ikke klage!





go-gutten til pappa

det er såå spennende å se ut i gangen....


7 kommentarer:

  1. miho min miho! Det er så koselig å sjå bilder av Emil og familien hans på bloggen din! Eg kjenner eg savnar deg, og litt kaldare vær innimellom, når eg leser her..så lurer eg på ein ting, som kan sammenfattes i ett ord: Skype?...klem:)

    SvarSlett
  2. Det va sååå koselig å vær på besøk hos dokker i helga. Nu tell vi bare daga til dokker kommer til Bodø på juleferie:)

    SvarSlett
  3. Kan Emil gå nå?? Han e bare heilt nydelig skjønn. Men det e jo mamman og pappan au:) Mi har flytta nå, inn i ny leilighet. Det e stas, blir fint her. Og litt juleting e fremme, herlige jul! Hils familien. Klemmer S

    SvarSlett
  4. Savner dere veldig, og gleder meg sånn til dere kommer oppover!!!!! Sukk

    SvarSlett
  5. Heihei!

    Så koselig med advent hos dere! I love christmas!!!
    Og veldig koselig at du liker smekkene mine! Skal jeg ta de med i Misjonssalen søndag?
    Klem Beate

    SvarSlett
  6. Hallaisen! For en spreking dåkk har! Syns dåkk ska ta en tur te Tromsø å!!!!! Kjekt å følge me dåkk langt der ne`e i sør!

    SvarSlett
  7. Hei

    Det går heilt fint! Tar dei med e da. God tur til Stockholm!
    Klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...