torsdag 2. oktober 2008

Høst i oslo......

Det er høst! Lufta har blitt kald, trærne har blitt gule og røde,det blir fortere mørkt ute, vi er forkjølet og telys-sesongen er i gang....det er høst i oslo.
Og faktisk for alle førtse gang har jeg nå vært å sett på operaen, og gått på det fine taket. Bygget stod til forventningene mine- stilig var det! Men det er ganske skarpt for øynene på det hvite taket, så emil fikk prøve solbrillene til oddbjørn....og kledde jo de veldig godt synes nå jeg.
Og ellers vokser emil fortsatt, og er om mulig like blid og fornøyd som han alltid har vært...om ikke blidere. Han er en ordenlig go-gutt som ikke er vanskelig å glede. Tripp trapp stolen fra farmor er nå tatt i bruk:


Emil liker godt tv-en og fjernkontrollen! Her lå han på gulvet og lekte seg med fjernkontrollen, og skrudde jammen på tv-en og var veldig interessert i tabloid med Kåre Willoch...
En potensiell Tv-slave????

Emil har også startet med fast føde i form av grøt!!! Det er ikke så mye som går inn i munnen, og en del av det som går inn kommer ut igjen.....men men....vi er nå igang! Og artig er det!!
Og som sagt er høsten virkelig her; og den må nytes ute i guds frie natur:



3 kommentarer:

  1. Ååååååååååå, nå gleder jeg meg til å ta turen nedover! Emil skal smaskes på:)

    SvarSlett
  2. savnå den søte familien knutsen!

    SvarSlett
  3. vi savner deg og søta!!!!
    kom kom....eller kanskje vi kommer til deg...ja!!!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...